Scudo Sports

Bursa

Geçen yıl güneş battıktan sonraki alacakaranlıkta sürüş yaptım eski tren yolundan Bursa'ya. Aynen söylediğin gibi bir köpek sürüsü Yörükali köyüne girmek üzereyken etrafımı sarıp epey uğraştırmıştı. Ancak dikkatimi çekiyor, alacakaranlıkta çok coşuyor bu sürüler. 🤬

Not: Ondan sonra iki kere daha geçtim o yoldan. Gündüz vaktiydi ve bir tane dahi köpek yoktu.
Geçmiş olsun abi. Havlamalar başladı mı zaten birbirlerinden haber alıp çeteleşmeye başlıyorlar. Demek gece vakti tehlikeli hala.

Scudo
10 kez aynı güzergahtan geçtim geçen ay. (eski mudanya asfaltı-bademli) Gündüz vakti nadiren de olsa havlayan köpekler halen daha var :)

Yaz için emek taraflarında kalıyorum.

emek leş gibi kokuyor, emekte bisikleti geçtim araba bile sürülmüyor. doğanköy vs tarafları da aşağı yukarı aynı derecede karışık.

özlüce taraflarına mi inmek gerekiyor düzgün yollar için? bildiğiniz köy yolları vs var mı?

trafikten kaçabilecek bir yerler var mı acaba?
yeşil bursa yeşil bursa diye memlekette bisiklet sürecek yeşillik kalmadı neredeyse.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Dereköy, İpekyayla, Mudanya tarafı yollar gayet keyiflidir bisikletle. Emek’ten de 15dk içinde rahat köy yollarına ulaşabilirsiniz. Daha fazla detay isterseniz özelden ulaşın.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Geri