Scudo Sports

Bursa

@Barış TURAN Son durum nedir, özel' den değil de buraya yazayım dedim, gören olur da parça bulunur belki.. Benim frene de en son vida bulmuştuk, arka frene bulduğum vida olmadı, tutmadı, bir-iki gün içinde fren takımı alacağım, haber ederim sana da..

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Scudo
@7haiku Malesef bulamadım...Son bir umudum var eski ve calıntı bisikletlerin satıldıgı bir pazar var ama oraya gelenler de zaten genelde mahalle arası bisikletçiler.Ellerindeki fren yedek parçaları hep karne hediyesi kıvamındaki bisikletlrin parçaları ve ben birçoğuna zaten bakmıştım.

Öncelikle merhabalar, yıldırımda oturanlar varsa 4-5 kişilik grup olarak tur yapabiliriz. vallahi tek başıma dolaşmaktan canım sıkıldı. yıldırım bisiklet grubu var fakat 1 kasımda yapılacak tur çok erken olacak

Uludağ'a en yakın zamanda çıkan kimse var mı?Hava şartlarını merak ediyorum da.Milli parka kadar hava çok değişmiyor ama oradan sonra hava durumu şu sıralar nedir ne değildir bilmek istiyorum.Aklımda pazartesi ya da salı günü çıkmak var.

Bursada yok mu bisiklet sürenler? tek başıma sürmeyi sevmiyorum, haftaya da havalar açılacak bisikletle kendimi dışarıya atıcam.geçit tarafında oturuyorum,merkeze veya baska yerlere gelebilirim birlikte yolları arşınlarız
(link)

Bisiklet Center Bursa da birçok bayiden daha uygun segment bisiklet fiyatları ile bütçenizi denk gelebilir..

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Satış sonrası servis,bakım,onarım v.b hizmetleri de tatmin edicidir.

Muradiyede oturuyorum yakin civarlardan arkadaslarla musait anda kulturparka inip bi cay icmeyi öneriyorum. Gizlilik ve temizlik prensibimdir haahaha yok bu kismi şakaydi tabi :D

@serdar my
Merhaba dostum nerde oturuyodun muradiyede? Ben muradiye hamamindan hamzabeye giden yol var ya kurtul kiraathanesi var onun arka sokagindayim goruselim musait anda

@cazci
Merhaba dostum. Nasilsin ? Jazci isimi dikkatini cekti jazz muzikle bi irtibat var mi acaba?

Geri