Scudo Sports

Bursa

Esat ustaya gitmeni öneririrm bende hem fiyat hem işcilik olarak daha önce duydum bi kere vites ayarı için gittim 2. ye gerek duymadım daha . Aydın bisiklet bakım onarım olarak bence yetersiz ve fiyat yüksek. Bulamadıgın aksesuar alet edevat varsa aydından alabilrsin fakat tamir bakım için önermem.

Scudo
Esat usta dediginiz nerede kurumsal adi varmi ?

Merinostan girip besyola dogru giden yola giriosunuz düz. Orda bitane yol üstü piliççi var tam isim bilmiyorum onun o aradan girince cıkıo yol üstü degil yani ama ben ilk gittigimde oralarda sormustum söylemişlerdi. 2 bisikletci varmıs orda yannız digerinede yönlendirebilirler cok sık gitmedigim için ancak bu sekilde acıklayabildim.

aydın bisiklette iyi markaları da orta markalarıda bulabilirsiniz.
kalite üğrünleri mudanya yolunda daha altları beşyolda satarlar. ismail bey namazında niyazında dürüst ve terbiyeli biridir. oğlu muharremde çok saygılı çok sakin bir çocuktur. ben 5-6 tane bisiklet aldım onlardan kimisini hala kullanıyorum kimisini internetten sattım kimisini onlara geri verdim daha üst aldım.
onlarda giant cube focus merida dahon fuji bulunuyor. beşyolda ise carraro salcano sedona kron umit bisiklet dahi var. pazarlıkda yaparsınız olduköça uyguna bırakırlar.

aktif pedal ise specialized ve sedona satıyor. haliyle uygun fiyatlı pek bir ürün yok. yalçında 10 numara biridir. ama pazarlık yapmaz.

tekyıldız siparişle lapierre ghost gibi ithal ürünlerle beraber carraro ve bianchide getirmekte. esas işleri motorsiklettir.

bike center ve diğer konularda bişey diyemem.

Yol bisikleti kullanan arkadaşlar var ise birlikte güzel geziler yapabiliriz. :)

arkadaşlar Bursa/Gemlik de oturan varmı pazar günü bir bisiklet bakmaya gideceğim gemlikli bu işlerden anlayan birisi varsa beraber gitmek tarafındayım çok iyi anlamıyorum bisikletten

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Uludağ Üniversitesinden ve veya görüklede olanlar lütfen benimle irtibata geçer misiniz.

Bursa nın en son il temsilçisi kim acaba. Bir problem yaşıhorum forum ile ilgili. Yardımcı olursanız sevinirim.

(link)

(link)

Bursa'da elinde yedekte ya da hurda olarak su parca olan var mı?Kaç tane bisikletçi gezdim,mahalle içlerindekiler de dahil.Akla ilk gelenlere gittim,aktif pedal hariç.Esat abi bulamazsam eskilerden birşeyler ayarlayabiliriz belki dedi.Aydın'daki arkadaş da mahalle bisikletçilerinde belki bulabilecegimi bulamazsam ellerinde acera set oldugunu hatırlattı.Yarın aktif pedal'a ve gitmedigim 2-3 bisikletçiye daha gideceğim ama önce Esat abi'ye bi ugrayaağım.Yeniden tekrarlayayım elinizde varsa ve Bursa'da iseniz gelip alabilirim.Bir tane kırılana yakın bi şekilde olan aldım malesef uyuşmadı.

Bu arada parçanın ne oldugunu yazmamışım.Freni sıkmayı bıraktıgımızda fren bacaklarını saga sola iten yay.Arka sağ.

Bi ara aklımdan geçti yok cevabını alınca aydınb isikletten.Dedim su alt kata seyirteyim servisin oldugu yere.Ustaya sorayım hurdada var mı diye.Sonra vazgectim gelir iner biri der olmadıgını söyledim daha ne arıyorsun falan diye ,tansiyon yükselmesin.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Uğur Recep AKGÜL merinostan beşyola giden yol derken neresi kardeş? alt yolda minibüslerin ptt arkasından çıktığı yol mu yoksa ana yol mu? almira otel yolumu oluyo

@Barış TURAN

Sunu iliştireyim suraya yeniden,cıkıp gideyim mahallede 2 tane bisikletçi var onlara bi sorayım ama ümidim yok açıkçası.

@ATALAY16 sen bisiklet almıştın diye hatırlıyorum ne oldu abicim ? değiştirme olayına mı giriceksin

Geri