Scudo Sports

Bursa

Bursada bisiklet sürenlere saygım sonsuzdur.4 sene orada okudum ve bisiklet sürmeye orada başladım.Devasa yokuşlar inanılmaz eğimler var görükleden beşevlere her gün gidiyordum.Ancak çok çok zor yani alışmadığın sürece o yüzden orada yaşayıp devamlı sürenlere helal olsun diyorum

Scudo
@tolsen92 Evet eğimin kralı Bursa'dadır.Dağ eteğine kurulmuş sonuçta.Bursa'nın yanında Kartepe vs yalan olur Bursa yollarında çelik gibi kondüsyona sahip olursun.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Candan Biberci Abi görükleden gölyazıya gittim.İnanılmaz birşeydi resmen egim yüzünden bir o kadar daha gittim.İnsanlar kornalar çalarak destek olmuşlardı.:D İlginç gerçekten bursa o kadar eğimli bisiklet için zorlayıcı olmasına rağmen istanbuldan daha fazla destek var orda

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Abiler kardeşler konu açtım kapandı. Size danışayım hafta sonları binmek için güzel bir bisiklet istiyorum kendime sadece hafta sonu için de fazla para vermek istemiyorum lakin piyasadaki ucuz bisikletler hem kötü hem de genel olarak 26 jant. Benim boyum 1.93 olduğu için çocuk bisikleti oluyor bana. Hasılı 2.el bulabileceğim ya da toplatabilme imkanım olacak bisikletciler var midir bursada. Nereleri uygun ve sağlam is çıkarır

Abiler hafta sonu binmek için uygun 2.el ya da toplama bisiklet arayışı içindeyim. Malum çok fazla kullanma imkanım olmayacak onun için ortalama bir bisiklet bile fazlasıyla isimi görür maksat piyasadaki demirli tekerleklerden olmasın yeter. Hasılı bursada güzel 2.el bulabileceğim ya da toplatma yapabileceğim uyun güvenilir yerler var midir

• Beğen
@kalenderi Mudanya'da Güven Bisiklet'e bakmanı tavsiye ederim,genelde sıfır bisiklet satışı yaptığını biliyorum ama bazen elinde yeni sahiplerini bekleyen çok temiz 2.el makineler bulunuyor.Sahibi Hasan Abi sana yardımcı olacaktır.

• Beğen
@kalenderi Yalova yolu 3.km de Bisiklet Center var.Salano Carraro ve Umit bayisi.Pazarlıkla iyi fiyata iniyorlar.İkinci el temiz bisikletlerde var.

Gazcılar caddesinde Tekyıldız Motor var.Carraro ve Ghost satıyor.

Mudanya yolu üzerinde İhsaniye metro istasyonunda karşılıklı Aydın Bisiklet ve Aktif Pedal var.Bir çok marka ellerinde var.

Aktif pedalın sırasındada Dr Bisiklet var.Bakım onarım üzerine ama elinde temiz ikinci el bisikletler oluyor.

Yavuz Bike Shop.Koğukçınar mahallesinin altında gazi caddesi üzerinde.Burasıda bakım onarım üzerine ama elinde çok temiz orta iyi seviye bisşikletler var.

Tekyıldız motor işine geçti. bisikletcenter'da piyasanın üzerinde satıyor kaldı ki ben 400 500 tl lik bir şeyler bakıyorum 2.el toplama düzgün olduktan temiz olduktan sonra hepsine razıyım

Sahibinden'e de baktım abi de Bursa'da satılık az sayıda bisiklet var onlar da maşallah sıfıra yakın fiyat yazmışlar. Şehir dışlarında buldum da kimisi kargoya vermek istemiyor kimisi pek güvenilir değil.

arkadaşlar merhaba. bursa'da bisikletime bakım yaptırabileceğim bir yer önerebilecek biri var mı ve komple bakım önerdiğiniz yerde ne kadara yapılıyor?

Geri