Uludağ'a en yakın zamanda çıkan kimse var mı?Hava şartlarını merak ediyorum da.Milli parka kadar hava çok değişmiyor ama oradan sonra hava durumu şu sıralar nedir ne değildir bilmek istiyorum.Aklımda pazartesi ya da salı günü çıkmak var.
Bursada yok mu bisiklet sürenler? tek başıma sürmeyi sevmiyorum, haftaya da havalar açılacak bisikletle kendimi dışarıya atıcam.geçit tarafında oturuyorum,merkeze veya baska yerlere gelebilirim birlikte yolları arşınlarız
(link)
Muradiyede oturuyorum yakin civarlardan arkadaslarla musait anda kulturparka inip bi cay icmeyi öneriyorum. Gizlilik ve temizlik prensibimdir haahaha yok bu kismi şakaydi tabi
@mariokaldato Muradiye'de tek bisikletçi benim sanıyordum Hiç karşılaşmamış olmamız enteresan olmuş.Küçük çaplı bir organizasyon olursa katılmaktan zevk duyarım.
@serdar my
Merhaba dostum nerde oturuyodun muradiyede? Ben muradiye hamamindan hamzabeye giden yol var ya kurtul kiraathanesi var onun arka sokagindayim goruselim musait anda
Bursada bisiklet sürenlere saygım sonsuzdur.4 sene orada okudum ve bisiklet sürmeye orada başladım.Devasa yokuşlar inanılmaz eğimler var görükleden beşevlere her gün gidiyordum.Ancak çok çok zor yani alışmadığın sürece o yüzden orada yaşayıp devamlı sürenlere helal olsun diyorum
@tolsen92 Evet eğimin kralı Bursa'dadır.Dağ eteğine kurulmuş sonuçta.Bursa'nın yanında Kartepe vs yalan olur Bursa yollarında çelik gibi kondüsyona sahip olursun.
@Candan Biberci Abi görükleden gölyazıya gittim.İnanılmaz birşeydi resmen egim yüzünden bir o kadar daha gittim.İnsanlar kornalar çalarak destek olmuşlardı. İlginç gerçekten bursa o kadar eğimli bisiklet için zorlayıcı olmasına rağmen istanbuldan daha fazla destek var orda
@tolsen92 Tebrik ederim.Bursadan Susurluğa,M.Kemalpaşaya,Karacabeye turlarım oldu.İzmir yolunun çıkış ve inişleri tam bana göre.Bu yıl kısmetse çıtayı yükselterek 250-320 km arası Ultra turlar yapacağım. 2016 Ultra Tur Planlarım Türkiye'deki Ultra Maratoncular