Scudo Sports

Bursa

@Barış TURAN

Aranan parça hala bulunamamıştır.Yardımcı olabilecek,elinde hurdada olan varsa yardım edebilecek varsa lütfen.Baktım olmuyor aynı malzemeden teli eğip bükerek kendim imal edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Arkadaşlar benim de bir bisiklet gezi formum var :) dilerseniz buraya da bakabilirsiniz :) yeni açtım daha (link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
  • Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Eğe büke yaptım ama pek güven vermedi,arıyorum hala.

Barış''a Pedal...
Nilüfer Kent Konseyi Bisikletlileri Nilüfer Belediyesi ve Tophane Rotary Kulübü ortaklığında düzenlenecek '7. Geleneksel Tophane'den Mudanya'ya Bisiklet Turu' 20 Eylül 2015 Pazar günü gerçekleşecek.
Her yıl yüzlerce bisikletlinin katıldığı ve bu yıl ki temanın 'Barış' olarak belirlendiği tur, Tophane'den başlayarak Mudanya Mütareke Evi'nde son bulacak. 'Barış'a Pedal' çevirmek isteyen herkesi turumuza bekliyoruz...
Not:Tophane saltanat kapısı önünde 3 ayrı araçtan bedenlere göre forma dağıtımı yapılacaktır ayrıca çekilişle hediyeler dağıtılacaktır.
bisiklet.jpg

Aydın bisikletten 2 Alisverisim olmuştu.

Bisiklet 1) Bianchi çok ağır (çelik) olduğundan yokuslarda zorlandım sattım. ..

Bisiklet 2)Salcano almıştım 2sene evvel onuda motosiklet gelince yer acilsin diye sattım. .

Her 2 alışveriş te Çok yardımcı oldular.

Aksesuarlar konusunda (ic lastik-kaliteli lastikler-matara-kask vb..) her iki alisveriste 1 aksesuar bedava geldi yani pompa+ic lastik+matara+yol bilgisayarı aldim pompa ucreti alınmadı

@Barış TURAN

Parça hala bulunamamıştır,arayış her ne kadar sadece ön fren kullanarak sürmeye alıştıysam da umutsuz bir şekilde güncel.Sakatlık cıkmadan bi yardımcı olun arkadaşlar.Yok mu evin bi kösesinde eskilerin hurdaların içinde.Hiç mi yok?

Yaycı diye bir meslek dalı varmış. Geçen çamaşır makinesinin kazanını tutan yay kopunca keşfettim. 15 TL'ye yaptırdım aynısından yaycıda. Bursa'da varsa yaycı yapar 3-5 tl'ye.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Adım Furkan bisiklette bu alanda yeni sayılırım. Bisiklet sürüyordum ancak böyle değil. 2 Sene önce o zamanlar tam bilmiyordum yine ng-650 veya neo alacaktım (ümit) salcano hakkında bir kaç bir şey duyduydum vb. felan vazgeçtim ümiti aldıydım. Son 2-3 haftadır sınavımında bu sene bitmesi üzerine bir merak sardım ve inşallah daha da devam edeceğim. Bisiklet özellikleri:

DAĞ BİSİKLETİ (MTB)
KADRO: 6061 Alüminyum
MAŞA: Zoom 381A Amortisörlü
JANT: 26" Çift Kat Alüminyum
LASTİK: 26x1.95
VİTES: 21
VİTES KOLU: Shimano ST-EF40
ARKA ARTTIRICI: Shimano TX-35
RUBLE: Shimano TZ-21
AYNAKOL: Prowhell MA-P503

Başlangıç olarak şuanda işimi görüyor. Maşa sıkıntı o kadar. :) Bu arada yaşım 15 kondisyon çalısıyorum bayadır yakında turlara da gitmeyi düşünüyorum inşallah. Bursa'dan eğer öyle gezecek olursa konuşabiliriz. İyi Günler. :)

@Barış TURAN

Parça hala bulunamamıştır,arayış her ne kadar sadece ön fren kullanarak sürmeye alıştıysam da umutsuz bir şekilde güncel.Sakatlık cıkmadan bi yardımcı olun arkadaşlar.Yok mu evin bi kösesinde eskilerin hurdaların içinde.

@GCSüzgün Bu bilgi için teşekkürler.Çalı kavşağı denilen yerde uzman yay diye bir yer var.Web sayfalarına baktım ama sanırım tek bir tane üretmezler koca imalathane gibi duruyor.Küçük sanayi'de bi araştırsam oradan da ümitsizim.Elde avuçta olan hurdalardan cıkar cıkarsa.

@Barış TURAN Son durum nedir, özel' den değil de buraya yazayım dedim, gören olur da parça bulunur belki.. Benim frene de en son vida bulmuştuk, arka frene bulduğum vida olmadı, tutmadı, bir-iki gün içinde fren takımı alacağım, haber ederim sana da..

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@7haiku Malesef bulamadım...Son bir umudum var eski ve calıntı bisikletlerin satıldıgı bir pazar var ama oraya gelenler de zaten genelde mahalle arası bisikletçiler.Ellerindeki fren yedek parçaları hep karne hediyesi kıvamındaki bisikletlrin parçaları ve ben birçoğuna zaten bakmıştım.

Öncelikle merhabalar, yıldırımda oturanlar varsa 4-5 kişilik grup olarak tur yapabiliriz. vallahi tek başıma dolaşmaktan canım sıkıldı. yıldırım bisiklet grubu var fakat 1 kasımda yapılacak tur çok erken olacak

Geri