Scudo Sports

Bursa

Aktif pedalın ordan stadyuma doğru dönün biraz ilerleyin ve ilk aradan hafif sağ yapıp sonra tekrar sola dönün.

(link)
0(224)2458089 / 05333940356

Scudo
@Atila Karasu

Dolmuş hattı gibi :D

Merhabalar,
çocukluğumda çok sevdiğim bisiklete kilo vermek amacı ile 27 yaşımda yeniden başladım ve yavaş yavaş uzun sürüşleri daha çok sevmeye ve sporumu geliştirmeye başladım. Bursa/Görükle'deyim. Organizasyon düzenlenirse sizlere katılmak isterim.Herkese selamlar...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@TNE16
selamlar orhangazide mi ikamet ediyorsunuz

Son mesaj 2013 ölmüş konuyu canlandıracağım ama :) Görükle'de sürekli bisiklet süren gruplar görüyorum.
Organize oluyor musunuz acaba?

Uludağ üniversitesi bisiklet klübü var diye biliyorum ben.@portalturks

Cok teşekkürler Barış Bey, facebook üzerinden iletişime geçtim ama aktif bir sayfa gibi görünmüyor.

Ulubis diye aratırsanız çıkar.

Veyahut Uludağ Bisiklet Grubuna da gelebilirsiniz.

Bir zamanlar ben de Görükle'deydim üniversite için. Çok güzel 5 senem geçti orada. Bir de Beren kafe vardı bilmiyorum şimdi belki ismi değişmiştir. Öğrencilik zamanlarınızı bir daha bulamazsınız, iyi değerlendirin oradaki vakitlerinizi. Bu arada Ulubis diye bir toplulukları var üniversitenin oradan baya bir arkadaş edinmiştim tabi artık hepsi mezun oldu :) Herkese iyi pedallamalar

@Hüseyin Külcüoğlu
Hocam ilgilenmeleri nasıldır acaba?Hiç bir sıkıntı yaşadınız mı?
Edit:Konunun üzerinden biraz geçmiş, kusura bakmayın.
Edit (2):Aynı yere giden başka biri var mı?Onlarda cevap yazarlarsa sevinirim.

İlk kurulumu DR de yaptrıdım bende kurulumu yaşlı bir amca tarafından yapıldı usta bir ara geldi viteslere baktı gitti eve geldiğimde selede oynama vardı ve ayaklık sıkıntılıydı kendim hallettim kıscası pek beğenmedim

Geri