Scudo Sports

Bursa BF 19.06.2014 saat 18:00 Tanışma turu

Scudo
Sabah iş çıkışı atladım gittim FSM ye.Sanırım saat erkendi.Foruma giremediğim için turun saatine bakamamıştım.Ben de bastım mudanya yoluna.Mudanya yokusunu tırmanırken karsı seritten birkaç kişiyle selamlaştık.Mudanya yokuşundan indikten sonra tekrar geri döndüm selamlaştığım arkadaşları yakaladım.Sanırım ya katılım çok azdı ya da saat erkendi.Baktım inceden yagmur da atıştırıyor ben de durmadım yolu uzatarak ata bulvarına girdim.Beşevler çekirge altıparmak falan yaparak eve geldim.En son böyle aç susuz uykusuz iş dönüşü yorgun halde turlamanın ne acı birşey olduğunu yeniden hatırladım bugünkü tur sayesinde.

Bu arada o FSM'deki bisiklet yolunun hali nedir öyle ya.Tam trail pisti.Yolla otobüs durakları arasında falan.İlginç bi mühendislik :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Çağlayan 2
biz Mudanya ya ana yoldan gitmedik köylerin içinden gittik rampa yi herkes çıkamaz diye o yolda çok mucurluydu ya neyse ama rampası çok yumuşak ti Mudanya rampasını çıksaydik 15 dk da bu yol 30 dk sürdü yolu çok uzattı yağmur ciselerken köylerin içinden geçiyorduk biz sabah 9,10 arası gelirken ana yoldan geldik duman oldu millet rampada. çok güzel bir turdu özellikle trafik polisinin eşlik etmesinden dolayı trafiği yara yara gitmek müthiş oluyor :alkis:. ve oldukça da kalabalık tık 80 kişi vardır rahat başlangıç noktası ile bitiş 52 km dediler ben birde teleferiğe çıktım 83 km oldu eve dönmem facebook ta tur fotoğrafları var ordan bakabilirsiniz.
Bu arada sabah bir kaç saat forum yine göçtü galiba giremedim çok oluyor bu aralar özellikle sabah saatlerinde

• Beğen
@mustafa genç

gerçekten de güzel bir tur olmuş. Ben bugün kendim tur yapmak istedim. Canım sıkılınca çıktım dışarı. Akşam üzeri Kültürparktaydım. Daha sonra orada patikadan inmek istedim. İneyim derken karşıdan gelen insanlar olduğu için sağ tarafa geçmek istedim. O ara ağacı silme geçtim ve o ara ağacın köklerine takıldım. Daha sonra 3 metre kadar sürüklendim yerde. Tek hatırladığım o hızla kafamı çok kötü yere vurduğum. Kask olmasaydı şuan size bu mesajı yazamazdım. Yukarıdayken kask yoktu. Takıp takmamak konusunda bayağı bir tereddüt ettim. Daha sonra takayım dedim. Sanki hissettim birşeyler olacağını. orada iki saat kadar teyzelerle oturduk sohbet falan ettik, gerçekten cana yakın insanlardı :) onlar yaralarımı falan temizlediler öyle kendime geldim :) KASK ŞART !!!

• Beğen
@mustafa genç

Ebubekir o kaskı alacağına al bak tam bütçene göre hiç boşuna bekleme yurt dışı falan. ;)

@mustafa genç

Ya sen dert etme daha yaz uzun çok tur düzenleriz ben ramazanda da oruçluyken de bineceğim sizi kasmazsa gelin katılın derim. (Gece bol karpuz yemeyen gelmesin susar) Whatapp'tan yazarım sana birazdan.

@ramazan öztürkk

Bizim finaller biteli 10 gün oldu şimdi tek dersim var mezun olmak için temmuz 2-3 sınava giricem ;)

@Barış TURAN

Yine de güzel bir tur olmuş iyi gezmişsin ;)

@mustafa genç

Keşke ben de katılsaymışım ama başka bir arkadaşa sözüm vardı. 2 saat botanik parkta takıldım 2 saat orada kasklı bir eleman gördüm durdurdum tanıştım BF'yi ara ara takip ediyormuş ama üye değilmiş neti yok diye çağırdım gel bizle turlara katıl diye. Bir saat onla gezdik sonra o mudanyaya doğru tura gitti ben 1 saat kendim turladım. Sonra arkadaşım geldi 2 saat de onunla turladım. Kardeşi geldi onunla turlamayadık bizim eve bisikletleri bıraktık denize gittik yeni geliyorum eve güzel bir gündü ancak Mudanya Turuna katılmak isterdim. Polise de helal olsun.

Bu arada bugün arabadayken yolda çok fazla bisikletli gördüm armutluya doğru giderken hepsine selam verdim çoğu selamımı aldı sağolsunlar ;)

@Mehmet D.

Nasıl oldu bacaklar?? Sözüme gelirsin böyle. Sana o kadar dedim kaskı elinde gezdirme tak diye gördün mü ne zaman işine yarayacağı belli olmaz. Bugün küçük bir dalgınlıkla ben de kafayı vuruyordum ama kask takılıydı. Son anda fark edip yön değiştirip kurtuldum. Hadi yine iyisin teyzelerle kanki olmuşsun ;)

25 TL'lik bile olsa kasksız çıkmayın tura kullandıkça insan değerini daha çok anlıyor.

@Murat Çağlayan 2

abi teyzeler bana kızları bile ayarladılar ya :D aradılar az önce iyi misin diye :D kask şart

Teyzelerle sohbet kısmına bayıldım nadiren denk geliyor bunlar.

@Barış TURAN

teyzeler genç ya 40 yaşlarında falan ama tam muhabbetçi :D iki tane de kızları vardı benim yaşlarımda kızlar sağolsun yaralarımı falan temizlediler dondurma ısmarladılar :D insanın sürekli düşesi geliyo :D

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Bisikletli birisi kaza yaptığında karizmayı çizdirdi zanneder çoğu insan.Neyse :D daha dikkatli

@Barış TURAN

yarışçı olduğumu söyleyince toplandılar etrafıma :D turlarımı anlattım onlara

@Mehmet D.
sabah bizimle gelseydiniz çok keyifli tur oldu.

@mustafa genç

abi çok geç farkettim turu, erken farketsem kesin gelirdim

@Mehmet D.

Hadi bakalım yine çıtırların içine düşmüşsün :)

@Barış TURAN

Yok ya bu adam ballı :)

@Mehmet D.

Anlatırsın tabi buldun çıtırları :D

@mustafa genç

Valla güzel olurdu ama benim başkasına sözüm vardı. Sen anlatınca katılmayı daha çok istedim.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Murat Çağlayan 2

abi kızlar beni çekiyo mu ne anlamadım ben :D
hemde ne çıtır yaa :D bi tanesi sarışındı
Kızlar gökten zembille indin dedi bende yerden bisikletle çıktım dedim :D

Diakkatlerini çekmek istediğimiz sürücülerden başka herkesin dikkatini çekiyoruz nedense...Neyse gözlerinizi 4 açın yine de :)

Bir ayi gecti hala cikamadim ya turlara, kazalara bile ozenir oldum. Saka saka gecmis olsun. Evde sakarlik sonucu ayagimi sakatladim bi aksilik var ama bakalim sonumuz ne olacak.

@Barış TURAN

onun da çözümü biraz korkusuz olmak abi :) korkusuz olunca bu sefer onlar korkmaya başlıyor :D

@Samet K.

Samet istersen bana katılabilirsin. Antalya turuna hazırlık yapıyorum ben

@Barış TURAN

olur abi, tam gün söylersen ve saat :) Bu arada kondisyonun nasıl

@Barış TURAN

@Barış TURAN

Geri