@ebubekir sözbir
Dürdane rampasını buradan 7 dakikada, diğer taraftan 11 dakikada çıkıyorum

o dürdane yokuşunda tırcılarla kafa kafaya gidiyordum resmen, hatta bir tanesi kafayı çıkartıp motor mu var bunda dedi

Bana sorarsanız kondisyon geliştirmek için yokuş olan yerlere gidin. Düz yolda hızınızı geliştirirsiniz. Hafif rampaya gelince kalırsınz öyle

ben ilk bir ay hergün kent meydanı Gündoğdu yaptım. Sonraki ay kentmmeydanı- gündoğdu-kurşunlu-mudanya-bursa yaptım

yorulsam dahi inmiyordum pes etmiyordum, az kaldı diyerek kendimi motive ediyordum ve yol bittiğinde veya yokuş bittiğinde kendimi kutluyordum

yaptığım antremanı kesinlikle tavsiye ederim size. Şuan o antremanlar sayesinde bir günde 320 km gittim. Hemde hiç yorulmadan. Ertesi gün 210 km yol yaptım

ama yorgunluk yoktu hala
uzun yollarda bisikletçiler genellikle kamyon arkasında gidiyor. Çünkü kamyon rüzgarı kapattığı için çok hızlı gidiyorlar. Bugün kamyon arkasında 50 yi çok rahat görmüşümdür
@mustafa genç
çok geçmiş olsun ya. Çok dikkat etmek gerekiyor iki teker üzerinde. Sizin dediğiniz bir kere banada oluyordu son anda fark ettim. Uluabat turuna çıkmıştım. Dönerken hava kararmaya başladı görükle tarafında. Benimde canım sıkılmaya başlamıştı iyice. Çantadan çekirdek çıkardım ve iki elimi de bırakıp yemeye başladım. Arada bi tutuyodum direksiyonu o kadar. Öyle 8 km falan gittikten sonra dalmışım ben.8 metre falan ileride bir çukur var. Son anda fark ettim. Hızım da yüksekti. Benn o gidonu nasıl kırdım hatırlamıyorum

ama artık çok dikkatliyim
@mustafa genç
çok geçmiş olsun ya. Çok dikkat etmek gerekiyor iki teker üzerinde. Sizin dediğiniz bir kere banada oluyordu son anda fark ettim. Uluabat turuna çıkmıştım. Dönerken hava kararmaya başladı görükle tarafında. Benimde canım sıkılmaya başlamıştı iyice. Çantadan çekirdek çıkardım ve iki elimi de bırakıp yemeye başladım. Arada bi tutuyodum direksiyonu o kadar. Öyle 8 km falan gittikten sonra dalmışım ben.8 metre falan ileride bir çukur var. Son anda fark ettim. Hızım da yüksekti. Benn o gidonu nasıl kırdım hatırlamıyorum

ama artık çok dikkatliyim