@mustafa genç
Ebubekir o kaskı alacağına al bak tam bütçene göre hiç boşuna bekleme yurt dışı falan.
@mustafa genç
Ya sen dert etme daha yaz uzun çok tur düzenleriz ben ramazanda da oruçluyken de bineceğim sizi kasmazsa gelin katılın derim. (Gece bol karpuz yemeyen gelmesin susar) Whatapp'tan yazarım sana birazdan.
@ramazan öztürkk
Bizim finaller biteli 10 gün oldu şimdi tek dersim var mezun olmak için temmuz 2-3 sınava giricem
@Barış TURAN
Yine de güzel bir tur olmuş iyi gezmişsin
@mustafa genç
Keşke ben de katılsaymışım ama başka bir arkadaşa sözüm vardı. 2 saat botanik parkta takıldım 2 saat orada kasklı bir eleman gördüm durdurdum tanıştım BF'yi ara ara takip ediyormuş ama üye değilmiş neti yok diye çağırdım gel bizle turlara katıl diye. Bir saat onla gezdik sonra o mudanyaya doğru tura gitti ben 1 saat kendim turladım. Sonra arkadaşım geldi 2 saat de onunla turladım. Kardeşi geldi onunla turlamayadık bizim eve bisikletleri bıraktık denize gittik yeni geliyorum eve güzel bir gündü ancak Mudanya Turuna katılmak isterdim. Polise de helal olsun.
Bu arada bugün arabadayken yolda çok fazla bisikletli gördüm armutluya doğru giderken hepsine selam verdim çoğu selamımı aldı sağolsunlar
@Mehmet D.
Nasıl oldu bacaklar?? Sözüme gelirsin böyle. Sana o kadar dedim kaskı elinde gezdirme tak diye gördün mü ne zaman işine yarayacağı belli olmaz. Bugün küçük bir dalgınlıkla ben de kafayı vuruyordum ama kask takılıydı. Son anda fark edip yön değiştirip kurtuldum. Hadi yine iyisin teyzelerle kanki olmuşsun
25 TL'lik bile olsa kasksız çıkmayın tura kullandıkça insan değerini daha çok anlıyor.