Scudo Sports

Bursa BF 19.06.2014 saat 18:00 Tanışma turu

Mehmet bisikletine bakım yaptırmadan uzun tura falan çıkma. En küçük eksiğin olmasın çünkü yolda kalırsan öyle yürüyerek eve gelme şansım var diye avutamazsın kendini bildiğin yolda kalırsın artık kaç gün yürürsün Allah bilir :)

Scudo
@Murat Çağlayan 2

Murat abi, Sen de katıl abi bize, düz yolda antreman yaparsan sana şöyle bi artısı ve eksisi olur :
- Düz yolda çok hızlı gidebilirsin, belki de yorulmadan.
- Hafif rampa tırmanırken bile çok zorlanırsın.
Benim sana tavsiyem şu:
Sürekli rampa çıkmaya çalış. Ben dediğim gibi ilk gün Gündoğdu ya çıktım. Hergün 60 km ye yakın yol yaptım. Bu bir ay devam etti böyle. Daha sonra 3 hafta full uludağ'a çıktım. Ayaklarım orada iyice alıştı rampalara. Daha sonra 2 hafta mudanya yaptım hergün. Sonra 3 hafta gemlik yaptım. Ondan sonra baktım ayaklarım iyice alıştı yollara. Kentmeydanı-Mudanya-altıntaş-kurşunlu-gemlik-Kent meydanı turu yaptım yani 91 km yol yaptım 2 hafta boyunca. Sonrasında bir baktım ki benim bacaklar bana mısın demiyor :D dağ bayır tırmanıyor. Şuanki halim benim biraz kondisyon kaybetmiş halim :) Bu arada 3 hafta boyunca da haftada iki kez 314 km yol yaptım. Buradan istanbula gittim geldim körfezden :D

Rekor yapmayı düşünüyorum abi bir günde 700 km

@Mehmet D.

Nutkum tutuldu ne diyeceğimi bilmiyorum.. YUH diyorum kısaca :D

Önümüzdeki hafta full Kemalpaşa çalışacağım. Gün aşırı gideceğim. Bir gün kemalpaşa bir gün Mudanya. Yani bir gün 170 km yol yapacağım diğer gün 60 km. Ondan sonraki hafta ise Eskişehir çalışacağım

@Barış TURAN
barış abı carsamba gunu halk gunu guzde ellı ındırım lı teleferıke bının bence teferruc sarıalan
12 dakıka fıyatta bayagı uygynbisikletinizi kapıp doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Bu arada her çarşamba tüm biletler %50 indirimli (link)

@Murat Çağlayan 2

eksiklerin hepsini tamamladım abi ben :) bakımı falan da herşeyi tam Jant falan değişti

@Antares

Hocam alıştım artık ben ya :D İstanbula geldim oradan da bursaya geri döndüm 300 küsur kilometre, ertesi gün bacaklarımda en ufak bi ağrı yoktu :D artık vücut alıştı. Bir keresinde Buradan çıkıp Ankaraya gittim 12 saatte :D ayaklar alışık yani :D

@ebubekir sözbir

Dağdan çıkma daha keyifli ya :D tabi barış abi hangisini uygun görürse öyle gideriz

@Antares

Abi çalıştık emeğimizin karşılığını alıyoruz yavaş yavaş :D

@Antares

Abi çalıştık emeğimizin karşılığını alıyoruz yavaş yavaş :D

yol bısıkletıyle mı gıttın mehmet nerdeyse saaatte 50 kılometre yol gıtmısın bana cık yuksek geldı yanlıs anlama

@Mehmet D.

Tırmanacağız tırmanacağız da şimdi benim tek ders sınavım var onu geçemzsem bisiklet misiklet gözüm görmez. O yüzden bu hafta ben iptal en fazla burada çalışabilirim.

@Antares

Çok ciddi kondisyonu var ona şahidim de gerisini bilmem. Gündoğduya tırmanırken adam hiç mi yorulmaz bilader adam tazı maşallah.

@Mehmet D.

Kemalpaşayı Temmuz 4'den sonra yaparsan ben de gelirim. Kemalpaşa ben de yapmak istiyorum Eskişehir yap bence.

@ebubekir sözbir

Çıkamadıktan sonra inmemin pek mantığı yok. Çıkacaksın ki yağ yakalım.

@Mehmet D.

İyi bakalım eksik malzeme olmasın özellikle yapıştırıcı :D
@ebubekir sözbir

Arabayla 5-6 saat kadar ama bisikletle 12 saate gidilir mi bilmiyorum. Sağlam gidiyor ama ne kadar süre o hızla gidebilir bilmiyorum.

@Murat Çağlayan 2
atılla bisiklet takımının vıdeosu 24 saatte 550 kılometre rekor denemesi pinerollo bisikletlerle adamlar profesyonel bursa ankara 386 kılometree rekor denemesıne gore 16 saat olyo mehmet atılla dakılerı ıkıye katlamıs
abı merhmet 8 saat 12 dakkıkA DA GITMIS

Neyse ben yine tek başına tırmanayım.Bu ortalamalarla parçalanırım sizin arkanızda arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@ebubekir sözbir

Ebubekir saatte 60 km ortalamayla 1.5 saat neredeyse hiç yorulmadan yol alabiliyorum :)

@Murat Çağlayan 2

araba 5.5 saatte gidiyor abi 80 km hızla. Ben 48 ortalamayla gittim. ama oraya gittiğimde çok yorulmuştum, bu bir gerçek

@mehmet d.
eger mtb ile diyorsan forumdaki kisilerin yaptigi hizlara gore ok yuksek . Kilomtrende bi sorun var bence

@ebubekir sözbir

Bunlardan haberim var. Onların gittiği yollar çok yokuş var. Yalovada gemlikte balıkesirde manisada falan. Benim sadece inegölün çıkışında mezitler denen yerde yokuş vardı bi de inegölün girişinde. Geriye yol neredeyse düz gibiydi. Fazla zorlamıyordu yani beni hafif eğimler. Birde bunlar çok durarak gidiyor. Bunların yanlış hatırlamıyorsam 14 saat kadar yol gitmişlerdi. Tam bilmiyorum orasını. Dediğim gibi rüzgar, eğim, ağırlık falan herşey etkiliyor hızı. Benim rüzgar neredeyse hep arkamdan esti. Onunda aşırı derecede faydası vardı bana. Eğer istersen bir gün seninle yapalım Ankarada gör. Daha da düşer belki saat

@Barış TURAN

Barış abi sorun olmaz her ortalamaya ayak uydurabiliyorum ben. beraber gidelim :)

@ebubekir sözbir

altımda o zaman yol bisikleti vardı Salcano xrs300. Onun da faydası çok oldu bana. MTB ile zaten bu hız yapılmaz. Benim mtb ile en yüksek ortalamam 38 di o da yarım saat civarı

Ebubekir eğer istersen bir ara pedallayalım :D

Bu arada normalde 12 saat 7 dakikada gitmiştim. Ama pedalladığım süre 8 saat 12 dakika yani 4 saat dinlenmişliğim var

Videoyu izlediysen yol genel olarak yokuş çıkılıyor

@mehmet d.
benim oyle bi iddiam yok zaten ben hobi olarak bu sporu yapiyorum bransim yuzme ben de mtb var kudret abinin surus konularini ariyorum onun ortalamalari ni buluyum donucem

@ebubekir sözbir

Ben hobi olarak değil hırs olarak yapıyorum yükselmek için bu sporda

Saatte 60 KM ortalama nedir yahu? İnsan üstü bir güçten bahsediyoruz sanki burada... Ya da ben yanlış anlıyorum.
Yok doğru anladıysam; arkadaşım siz gidin yarışlara katılın en iyisi. Tüm birincilikleri süpürürsünüz. Bizi de gururlandırırsınız...

Geri