Scudo Sports

Bursa BF 19.06.2014 saat 18:00 Tanışma turu

@Samet K.

Hafta içi uygun da bu hafta içi gelemeyebilirim yoğun bir şekilde ders çalışmam lazım Ortadoğu Sınavı çok kazık olur geçemezsem okulum uzar tek ders sınavı bu.

@Mehmet D.

Ben mudanyaya gelemem ya mahallede sürücem çok canım sıkılırsa botaniğe geçerim. Henüz çıkamadım ama şimdi çıkacağım.

@Samet K.

Kask ve eldiven almadan tura çıkma derim. İyi yaparsın bence. Ben kaçtım. Ulaşmak isteyen cebimden arasın. 0536 827 15 00

Scudo
Kotu haber celik bisikleti aradim kask sali gunu gelecekmis. 40 tl dedi.

Carrefourda da var kask uygun acarsanız bakın bunun birde 60 tl lik olanı vardı. https://i.hizliresim.com/rLnMGz.jpg

• Beğen
Tepkiler: Samet K.
Fiyati uygunmus yolum duserse ona da bakarim.

samet 27 liralık kaskın pek bı etkısı olucagını zannetmıyorum ben de kask alıcam youtube test vıdeolarına baktım dda adam gıro kaskı arabayla ezıyor kask sadece esnıyor 27 lıralık kask kendı gorusum fızla bıryere carpsan dagılır kaskı bır sefer alıp paraya acımayıp ıyı bır tane almanı tavsıye ederım

Haklisin kardesim banada biraz oyuncak gibi geldi o sebepten bakarim dedim sali gunu giderim celik bisikletten alirim.

Bende biraz para sikinti 50 tl civarinda bisey alacagim.

@ebubekir sözbir

sen böyle dedin de bir anımı anlatayım sana. Downhill yarışlarındaydım, orada kafamda 180 tl lik kask vardı sedona nın yavaş hızda gidiyordum düştüm ve kask paramparça. Şuan kullandığım bir kask var Monero nun Uludağdan aşağı inerken 70 km hızla geliyordum 20 km hızla arabaya çarptım birşey olmadı, uçurumdan uçtum birşey olmadı, kültürde merdiven gösterisi yaparken düştüm birşey olmadı :D diyeceğim o ki kesinlikle bu kaskı tavsiye ederim fiyatı 40 tl

Mudanya turundan hafif olaylı kazasız geldim :D

@Samet K.

Boşver çelik bisikleti Aydın da 40 TL'ye kask var ama ben 60 TL'lik aldım idarelik ilerde daha düzgün bir şey alırım. En az sende bundan almanı tavsiye ederim Sedonanın 6

@mustafa genç

Hiç olmamasından yine iyidir ama en azından varsa 50-60 TL'lik bir şey almak lazım. Onu da Carrefourdan değilde bisikletçiden almak daha mantıklı.

@ebubekir sözbir

Hiç yoktan iyidir ama en az 50-60 TL'lik bir şey almak lazım. Paran varsa 130TL'den düzgün kasklar başlıyor ;)

@ebubekir sözbir

Ebubekir bu verdiğin linkteki kaskta olan özelliklerin hepsi benim 60 TL'lik Sedona kaskta var. Aydından aldım bakmanı öneririm.

@Samet K.

Sen ister Çelik bisikleti bekle ister bekleme ama yeni yalova yolunda bir ton bisikletçi var git bisikletinle geze geze bakın derim. Aydından aldım 60TL'ye öneririm de güzel kask. 50TL'ye de 40TL'ye de var.

@Mehmet D.

Senin kullandığın o kask belki de zamanında çatladı o yüzden öyle oldu bilemezsin. Belki de sorunluydu. 40-50-60 farketmez en kötü bir kask olsun yeter. Bende turdan yeni geldim botanikte bacakları sağlam çalıştırdım.

Valla abi yalova yoluna ciksam bi ton bisikletci var burasi yakin diye aradim sordum bakalim beklemedeyim.

@Samet K.

Al da nerden alırsan al hayırlı olsun şimdiden ;)

Bu arada yavaş yavaş bacak kaslarım gelişmeye başladı. Sertleşmeye başladı hissediyorum.

• Beğen
Bugün ki gezimde Botanik Parktaki molam esnasında çektiğim bir kare :) Fotografı çekme amacım yolun ne kadar cazip bir şekilde gel üzerimde gez diyor olması :)

https://i.hizliresim.com/27B6pL.jpg

• Beğen
buda benim kask Sedona mv29 110 tl eskisi çatladı zaten pek beğenmiyordum ve arkasında hava deliği yoktu bu çok sağlam sert
https://i.hizliresim.com/jJmArj.jpg

• Beğen
Tepkiler: Murat Çağlayan 2
yarınki Mudanya turuna gelen varmı yeşil pedal in düzenlediği bir türlü kendi aramızda tur yapıp tanıyamadık orda tanışırız belki

@Murat Çağlayan 2

abi bu devirde serbest piyasa ekonomisi var. Adam 20 tl maliyetli kaska 80 tl istiyor. Monero bu işte tam anlamında usta.

@Mehmet D.

Boşver hangisi sağlam bilemeyiz ama 50-60'tan aşağı bir şey almasın derim. Hiç olmamasındansa 25TL'lik bile bir şeydir. Ben kaçtım grşrşz

haftaya gece çalışıyorum sabah çıkışta tur yapabiliriz musait olursanız 0538 615 48 00 whatsapp, line viber olan arkadaşlar iletişime geçebilir benimle musaitsem tur yaparız

• Beğen
Tepkiler: Murat Çağlayan 2
Geri