Scudo Sports

BİSİKLETLİ ÖLÜMLERİ DURSUN! - 18 Ağustos Pazar - 16:00 - Caddebostan Beltur

Kaskı fazla olanlar, olmayan arkadaşlara verebilir, hem can güvenliği açısından korumuş oluruz, hem de birlik olduğumuzun bir anlamı olur,

sevgi ve saygılarımla..

Scudo
Kaskı olmayan arkadaşları,dışlamak doğru bir davranış değil,

dün face'de yorumları okudum neyse ki,konu fazla büyümeden kapandı,fikir çatışması ayrılığa neden olur

kask (takmayanlar için) yazıyorum, bisikleti ne kadar iyi kullansam da,yolların bozukluğundan 2 kere kaza geçirdim,2 'sindede kaskım kafamda idi,Allah muhafaza,kask hayati önem taşımaktadır,sağlam olsun ama 2. el olsun,dandik kasklar kaza sırasında parçalandığını forumda okumuştuk, giro, helmet, limar , levior , bell , prowell gibi kendini kanıtlamış kaskları alabilirsiniz ,3-5 fazla olsun ama kafanızı korusun..

Merhaba forum yöneticileri,yazdığım yorum 2 kere yazıldı birini siler misiniz,teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Engin Ertekin
@Sefa.

Herhangi bir protesto etkinliği için bahsetmiştim. :)
Bugünkü organizasyonun içeriği ve katılımcıların özen göstereceği hususlar zaten en baştan belirtildi.

• Beğen
dostum engine teşekkür ederim önceden tur hakkında insanlara bilgi verilmesi isabetli olmuştur, bu gerçekten lidersiz bir bisiklet hareketi olmuştur, bir daha yapılacak ise bir protesto, kesinlikle lidersiz olur ve sadece görevli gönüllüler olur, evet arkadan takip ettim grubu en arkada ben idim ama arkaya bakarken öne yaklaşmısım ,polis otosuna çarpıyor idim ,tabi sert fren sıktım ,gidonu sola çevirince jantın akordu kaçtı...
neyse hallettik ali sportta ,aliye teşekkürler...
evet bu hareket bence çok iyi oldu evet bağdatta biraz dellendim neyse sonra sen beni uyardın iyi oldu ,ben megafonu aldığım vakit valla işte heyecanlanıyorum..:rolleyes:

bisikiletli ölümleri adına kamuoyu oluşturmak için emeklerini esirgemeyen Başta İstanbul, Ankara, Bursa , Mersin olmak üzere Türkiyenin her köşesindeki bisikletçilere teşekkürler.

çok güzel ve etkileyici bir protesto oldu yer yer küçük aksilikler olsa da sonuç itibari ile bisiklet kullanıcılarının sayısının hiçte azımsanmayacak bir azınlıkta olmadığını başta söförler olmak üzere herkes anlamış oldu. emeği geçen tüm bisiklet severleri tebrik buradan tebrik etmek gerekir.

Vaay. Binlerce bisiklet, müthiş bir atmosfer.
Bisiklet süremeyecek durumda olduğuma üzüldüm :(

Not: 4:50-5:00 arasında kadraja giren küçük kız, kimin kızı? Yerim ben onu, canım benim :)

• Beğen
O kadar kişi toplandık sesimizi duysunlar diye Dogan Haber Ajansı gene haberi magazinel vermiş YAZIK.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Arkadaşlar günaydın,

69 AK 063 plakalı magandanın durumu ne oldu, bilen var mı?

Eyleme katılan ve destek veren herkese sonsuz teşekkürler. Maltepe'deki tatsız olay dışında gayet başarılı bir eylem gerçekleşti. Bence bu eylem pek çok konuda hepimiz için pek çok konuda bir milat olmuştur. Buna benzer büyük eylemleri yapmaya devam edeceğiz-etmeliyiz...ta ki insanlar bisikletin de trafikte hakları olduğunu öğrenene kadar.

@Kudret Kurtcebe

Kudret Bey,
Vermiş olduğun samimi destek için esas bizler sana teşekkür ederiz. Dönüşte Maltepe'de yaşanan tatsız olayı saymazsak genel itibariyle çok güzel bir eylem gerçekleştirdik hep birlikte. Caddebostan'da eylem öncesi seni gördüğümde çok sevindim. Bu gibi eylemlere devam etmek gerek..ve dediğin gibi tamamen lidersiz ama kısmen organize bir eylem gerek.

@Ozan Güneri

Medya olaya kendi açısından bakıyor. Eylemin amacının ne olduğundan çok haber nasıl rating alır onu düşünüyorlar maalesef. Olayın magazin ve şiddet bölümü halkta daha çok ilgi göreceği için koca eylemde çıkan tek bir olayı cımbızlayıp ön plana çıkarması medyanın işinin bir parçası.. maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geri