Kerim Hakan
Üye
- Tepki
- 95
- Bisiklet
- Corratec
@kayrawlf rehber niteliğinde detaylı ve yararlı bir çalışma olmuş... Ellerinize sağlık...
Benim asıl ilgilendiğim kısım yağ yakım çalışmaları...
180 cm 75 kg 52 yaş olarak vücut formumu diyet ve egzersiz ile korumaya çalışıyorum...
Hedefim 70-72 kg seviyesine inmek (84 kg'den başladım)
Bu aşamada fazla yağlardan kurtulurken yanlış uygulamalar ile kas yıkımına da neden olmak istemiyorum...
Çok uzatmayayım ;
Aerobik eşikte molasız 30-40 km ortalama 23-26 km/h ile 90 dk civarı düz yolda bisiklet kullanıyorum..
(70 kadans civarı 42-17 ayna-ruble oranlı single'a çevrilmiş 9,1 kg ALAN PİSTA 1974 full alü)
Amacım bel göbek ve göğüs bölgesinde oluşan fazlalıklardan kurtulmak...
Bu tip bir çalışma ile hedef bölgede istenilen sonuca ulaşmak mümkün mü?
Yoksa bölgeye özel çalışma yapmalı mıyım?
Bu çalışma yağ yakar mı? Yoksa kas mı yakıyorum?
Nette çok bilinen akılı tlf indirilen ( adını paylaşmayayım ) diyet prg ile günlük kalori ( karbhdrt-protein-yağ) takibi yapıyorum...
Benim asıl ilgilendiğim kısım yağ yakım çalışmaları...
180 cm 75 kg 52 yaş olarak vücut formumu diyet ve egzersiz ile korumaya çalışıyorum...
Hedefim 70-72 kg seviyesine inmek (84 kg'den başladım)
Bu aşamada fazla yağlardan kurtulurken yanlış uygulamalar ile kas yıkımına da neden olmak istemiyorum...
Çok uzatmayayım ;
Aerobik eşikte molasız 30-40 km ortalama 23-26 km/h ile 90 dk civarı düz yolda bisiklet kullanıyorum..
(70 kadans civarı 42-17 ayna-ruble oranlı single'a çevrilmiş 9,1 kg ALAN PİSTA 1974 full alü)
Amacım bel göbek ve göğüs bölgesinde oluşan fazlalıklardan kurtulmak...
Bu tip bir çalışma ile hedef bölgede istenilen sonuca ulaşmak mümkün mü?
Yoksa bölgeye özel çalışma yapmalı mıyım?
Bu çalışma yağ yakar mı? Yoksa kas mı yakıyorum?
Nette çok bilinen akılı tlf indirilen ( adını paylaşmayayım ) diyet prg ile günlük kalori ( karbhdrt-protein-yağ) takibi yapıyorum...