Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Selam
175 boy 65 kilo 5 yıldır euc kullanıcısıyım 10 yıldır düzenli olarak bisiklet kullanmadım, spor amaçlı bisiklete geçmek istiyorum. katlanır hafif elektrikli 2. el bisiklet almak istiyorum (bdüzü bçekmece yokuşunda kullanacağım için). metro ve metrobüste de kullanmak istiyorum, mümkünse hafif olsun elektriksiz kullanmak kolay olsun. tavsiyelere açığım.

Scudo
Merhaba,
Forumda yeniyim. 13 yaşında 160 cm boyunda kızımın bisikletini değiştireceğiz. Eskisini Decathlondan fazla düşünmeden almıştık. Yaşadığımız yer (Zonguldak) yolları dar ve sürekli yokuşları olan bir şehir. Bu nedenle akşamları bisikletini sahil gibi düz yerler götürüp kullandırıyorum. Belki bisiklet tutkunları hoş karşılamayacak ama bisikletiyle Zonguldak trafiğine çıkmasına içim razı gelmediği için bu şekilde devam etmeyi planlıyorum. Bu nedenle en büyük önceliklerden birisi hafiflik. Bisikletlerin ağırlıkları da genelde yazmıyor.
Birkaç model beğendik - fikir belirtirseniz minnettar oluruz
Carraro spotive 325
CArraro Juliet 26
Carraro Sportive 226
Mosso Legarda 2221
Carraro Elite 805

Bütçemiz 15.20.000 civarı

Bir de bişey soracağım - Kadınlar hep kadın modeline mi biniyor yoksa erkek modellerine de biniyorlar mı. Yani ikisinin ortası gibi görünen - orta çubuğu biraz daha aşağıda modeller de bizim için seçenek olur mu? Çünkü sadece kız modelleri sınırlı sayıda.
Genelde Carraro baktım. Seçenek derya deniz - bilgi sınırlı olunca en azından marka ismini sınırlayayım dedim. Öneriniz başka markalar olursa tamamen açığız

Çocuk Carraro Juliet 26 yı beğendi ama. Ağırlığını söylayabilecek birisi var mı

Geri