Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Scudo
Baska ne onerebilirsiniz farkli genel markalardan
Başka aklımda yok bu bütçede. Mosso legarda 2324 yada 2327 bulunabiliyordu önceleri ama artık piyasada pek kalmadı muhtemelen. Varsa bile sana küçük gelir 56 kadrosu yoktur.

Legardanın yeni seriilerine bakabilirsin yine 56 kadro bulabilirsen.

(link)

(link)

TRX 8400 altus hidrolif frenli başka kadro boyları daha ucuza bulunabiliyor mesela. Sen 56 kadrosunu da araştır.

(link)

Başka aklımda yok bu bütçede. Mosso legarda 2324 yada 2327 bulunabiliyordu önceleri ama artık piyasada pek kalmadı muhtemelen. Varsa bile sana küçük gelir 56 kadrosu yoktur.

Legardanın yeni seriilerine bakabilirsin yine 56 kadro bulabilirsen.

TRX 8400 altus hidrolif frenli başka kadro boyları daha ucuza bulunabiliyor mesela. Sen 56 kadrosunu da araştır.
Carraro force 920 29 jant 52 cm veya 29 jant 46 47 kadro olmasi lazim bisan mtx 7300 ikiside 17 bin bandinda carraroya zam gelmis 2 3 gune 18.800 olacakmis fiyatida hangisi mantikli

Carraro force 920 29 jant 52 cm veya 29 jant 46 47 kadro olmasi lazim bisan mtx 7300 ikiside 17 bin bandinda carraroya zam gelmis 2 3 gune 18.800 olacakmis fiyatida hangisi mantikli
Şehir içinde kullanacaksan attıklarım gibi bir şehir bisikleti al. Onların da amortisörü var. Kadro boyunu kendine uygun seçtiğin sürece sağlamlık konusunda bir sorun yaşamazsın.

İlla ki dağ bisikleti alacağım diyorsan da MTX 7300
(48 kadro) yada Mosso raceline 29 (20"=50 kadro) al. Carraro force bu bütçede alınmaz.

(link)

Bir de Broster kaylon var beğenirsen.

(link)

Merhabalar en son bisikletimi 7-8 yaşlarındayken sürüyordum, şimdi tekrardan bisiklet almak istiyorum boyum 1.65 fakat bisiklet fiyatları 100.000 TL 50.000 TL, ben 15.000 TL civarlarında birşey istiyorum öneriniz varmıdır? İşe giderken kullanacağım 5KM bir yolum var, git gel 10KM yapacağım günde şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar en son bisikletimi 7-8 yaşlarındayken sürüyordum, şimdi tekrardan bisiklet almak istiyorum boyum 1.65 fakat bisiklet fiyatları 100.000 TL 50.000 TL, ben 15.000 TL civarlarında birşey istiyorum öneriniz varmıdır? İşe giderken kullanacağım 5KM bir yolum var, git gel 10KM yapacağım günde şimdiden teşekkür ederim.
(link) 12.690 TL Güzel bisiklet. İşinizi her türlü görür.

Bagajı, selesi, çamurluğu olsun ve sürmesi de rahat olsun derseniz böyle daha dik oturuşlu bi şehir bisikleti olabilir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: SafakGuler
Şehir içinde kullanacaksan attıklarım gibi bir şehir bisikleti al. Onların da amortisörü var. Kadro boyunu kendine uygun seçtiğin sürece sağlamlık konusunda bir sorun yaşamazsın.

İlla ki dağ bisikleti alacağım diyorsan da MTX 7300
(48 kadro) yada Mosso raceline 29 (20"=50 kadro) al. Carraro force bu bütçede alınmaz.

Bir de Broster kaylon var beğenirsen.
Hocam carraro force 920 nin durusu olsun kadrosu olsun 17 bine elden alicaktim, 0 kendi bayisinden ama alinmaz dediniz uzun zamandir bisiklet kullanmiyorum ve ince tekerli sehir bisikletlerinden cekiniyorum. Aslinda internetten almayacagim 2 tane bayi var biri bisan bisanin neredeyse butun modelleri var digerinde karisik trek olsun ghost olsun carraro vb. Cogu marka var carraro force 920 fiyatini haketmezmi diyorsunuz ayni paraya 48 kadro mtx 7300 mu oneriyorsunuz gorunus olarak forceyi begendim aslinda ama neden alinmaz dediniz? genede performansim oncelik tabi sordurmami istediginiz baska varsa sorabilirim.

Trx 8400 ince tekerli degil. Olsa bile ince teker kalin teker hic bir fark yok denge konusunda. Sehir bisikleti daha akici ve yol tutusu daha iyi olur asfaltta. Trx 8400 satiyorsa onu al gec. Yoksa mtx 7300 alabilirsin. Carraro force 920ye gore donanim olarak daha iyi. Force 920 cok daha ucuz olması lazim. Bu paralar verilmez.

Merhabalar
Sıfır Trekking bisiklet araştırmasındayım.bütcemi 18000 TL ye kadar zorlayabilirim. Boy 185cm kilo 85kg. Ara sıra 14 yaşındaki 175cm boyundaki oğlum binebilir ☺️ arnavut kaldırımlı hafif bozuk yol, patika ve kaldırım iniş çıkışlı ve asfalt yerde 1-2 saat keyif sürüşü için düşünüyorum. markaya göre değişiyor 53/56 kadro alacağım sanırım. Forumdan okuduğum kadarıyla en az altus vites, hidrolik disk fren, amortisörlü maşa. Saanırım Marka olarak bisan bianchi mosso öneriliyor. Kron vb önerilmiyor. Güzel bisikletler buluyorum ama bu fiyatlara kısa kardo boylu ürünler var 53/56 ya maşa sabit ya da disk fren yok gibi. Sizin önereceğiniz 3-4 model varsa sevinirim. Teşekkürler

Merhabalar
Sıfır Trekking bisiklet araştırmasındayım.bütcemi 18000 TL ye kadar zorlayabilirim. Boy 185cm kilo 85kg. Ara sıra 14 yaşındaki 175cm boyundaki oğlum binebilir ☺️ arnavut kaldırımlı hafif bozuk yol, patika ve kaldırım iniş çıkışlı ve asfalt yerde 1-2 saat keyif sürüşü için düşünüyorum. markaya göre değişiyor 53/56 kadro alacağım sanırım. Forumdan okuduğum kadarıyla en az altus vites, hidrolik disk fren, amortisörlü maşa. Saanırım Marka olarak bisan bianchi mosso öneriliyor. Kron vb önerilmiyor. Güzel bisikletler buluyorum ama bu fiyatlara kısa kardo boylu ürünler var 53/56 ya maşa sabit ya da disk fren yok gibi. Sizin önereceğiniz 3-4 model varsa sevinirim. Teşekkürler
Bi kaç mesaj geriye giderseniz örnekler var aradığınız özelliklerde.

Trx 8400 ince tekerli degil. Olsa bile ince teker kalin teker hic bir fark yok denge konusunda. Sehir bisikleti daha akici ve yol tutusu daha iyi olur asfaltta. Trx 8400 satiyorsa onu al gec. Yoksa mtx 7300 alabilirsin. Carraro force 920ye gore donanim olarak daha iyi. Force 920 cok daha ucuz olması lazim. Bu paralar verilmez.
Anladim 7300 veya 8400 den birini oneriyorsunuz anladim tesekkurler yardimlariniz icin

• Beğen
Tepkiler: Amanita
@Amanita
Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp yazdığınız için. 2 sinide alabilirim, hangisini önerirsiniz, direk sipariş edeceğim.

@Amanita
Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp yazdığınız için. 2 sinide alabilirim, hangisini önerirsiniz, direk sipariş edeceğim.
Siz hangisini beğenirseniz onu alın. Legarda biraz daha agresif ve seri. Spor olsun diye de sürerseniz daha iyi olur ama işe gidip geleceğim dediğiniz için bagajda bir şeyler taşırsanız üstünüz çamur olmasın, daha dik oturayım rahat süreyim derseniz elite de olur. Yani seriilik önemliyse yada çok fazla yokuşlu yollar varsa legarda alın, düzlük fazlaysa ve rahatlık önemliyse elite alın.

Yani 5 km çok fazla değil ama elite biraz daha ağır ve dolu olduğu için hızlı gitmeye çalıştığınızda daha fazla yorar legardaya göre. Bu da aklınızda olsun.

• Beğen
Tepkiler: SafakGuler
Boy 179
Kilo 75
Bütçem 8000TL
Kulanım amacım dağ bisikleti
Hafta sonları max 1 saat toprak dağ yolunda sürmek için ne önerirsiniz çok büyük bir beklentim yok bütçe az olduğu için
Ümit 2977 Motion 27.5/29
Bisan MTX 7050 V 27.5
Bisan Leon V 29
Corelli Atrox 1.2 29
Corelli Via 1.2
Corelli Felix 3.3 29
Corelli Felix 3.1 27.5
Geroni Magnum 27.5
Bisan MTS 4600 V 27.5/29
Bisan MTX 7050 V 29
Bisan Leon V 27.5
Bisan MTX 7100 27.5/29

fiyat olarak bunları buldum birde 27.5 mu almalıyım yoksa 29 mu

Merhaba.
Dağ bisikleti kullanıyorum. Yol bisikleti alacağım. 17.500 TL'ye Bianchi R0014 buldum. Boyum 174, iç bacak boyum 78. Sizce 50 kadro benim için uyumlu mu? Bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz? Link aşağıda.

(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)

(link)

Merhaba.
Dağ bisikleti kullanıyorum. Yol bisikleti alacağım. 17.500 TL'ye Bianchi R0014 buldum. Boyum 174, iç bacak boyum 78. Sizce 50 kadro benim için uyumlu mu? Bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz? Link aşağıda.

(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)

(link)
50 kadro bi ihtimal küçük gelebilir ama denemek lazım. Bisikletin fiyatı iyi siz öldürmeden pazarlık yapın yine de. Beraber bir bisikletçiye gidip kontrol ettirmeyi ve sürmeyi de unutmayın almadan önce.

Merhabalar
Merhaba eski paylaşımlarınıza baktım bu modeller arası kararsız kaldım karışık yazdım sizin f/p sıralamanız nasıl olur
-Mosso legarda 2221 msm H 14500tl
-Mosso legarda 2221 msm V 12500tl
-Mosso legarda pro x24 msm H 17000tl
-Mosso legarda 2324 msm V 13000tl
-Mosso legarda 2321 msm V 12500tl

Bayinin biri ısrarla bisan 8500 ı 19000tl ye vereyim diyor. Çok kararsız kaldım şimdiden keşekkürler

Merhaba eski paylaşımlarınıza baktım bu modeller arası kararsız kaldım karışık yazdım sizin f/p sıralamanız nasıl olur
-Mosso legarda 2221 msm H 14500tl
-Mosso legarda 2221 msm V 12500tl
-Mosso legarda pro x24 msm H 17000tl
-Mosso legarda 2324 msm V 13000tl
-Mosso legarda 2321 msm V 12500tl

Bayinin biri ısrarla bisan 8500 ı 19000tl ye vereyim diyor. Çok kararsız kaldım şimdiden keşekkürler
Bütçeniz varken legardada sonu 21 ile biten yani 21 vites çoğunlukla tourney setli bisikletleri ALMAYIN. 24 yada 27 vitesli modellere bakın. Hidrolik disk frenli ve amortisörlü maşalı bir model bakıyorsanız ben şu ikisini önereyim siz kendi boyunuzda araştırarak bulabilirsiniz.

(link) (Düz maşa imiş sonradan farkettim)

(link)

TRX 8500 bu ikisinden ve sizin attıklarınızdan da daha iyi acera set var. 19 bin de iyi fiyat. Benzer geometri "trekking" bisikleti.

Ama bir de TRX 8500 CITY modeli var. Bunun da özellikleri güzel parasına değer ama biraz daha şehir içi kullanıma uygun, daha dik oturuşlu, ayarlanabilir gidon yüksekliği, selesi, çamurluğu falan var.

İhtiyacınıza göre hangisini beğenirseniz onu alın. Donanım bakımından hepsi iyidir.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Blue3306
Geri