Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Önde iki tekerli bir model arıyorum annem için; araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım. Bilgisi olan var mı?
Burhaniye'de görmüş ondan istiyorum diyor 😂
öyle motorlar var ama bisikletlerin arkada 2 teker olanları oluyor diye biliyorum

Scudo
öyle motorlar var ama bisikletlerin arkada 2 teker olanları oluyor diye biliyorum
bende öyle biliyorum hocam, arıyorum bulamıyorum bir yandan da. Ama evde "ben gördüm var, sen bana bisiklet almak istemiyorsun" diye geziyor.😩

(link)
(link)
(link)
bende sahibinden deki ilanı gösterdim bu değil dedi, yurtdışından da getirme imkanım şu ara maalesef yok, umarım şu Burhaniye versiyonunu bulabilirim.

• Hahaha
Tepkiler: mcanerg
700x40 gravel bisikletim var ve 700x38 şehir bisikletim var. İkisinin lastikleri değiştirebilir miyim birbirleri ile

700x40 gravel bisikletim var ve 700x38 şehir bisikletim var. İkisinin lastikleri değiştirebilir miyim birbirleri ile
Değiştirirsiniz neden değişmesin. Arada bi pek bi fark yok zaten. 700x38 destekleyen 700x40 da destekler MUHTEMELEN.

15 bine bisiklet arıyordum da şehir içinde günde 3-4 saat sürebileceğim ama aynı zamanda haftada 1 yada ayda 1 ormana vs. gidebileceğim için ona elverişli bir şey arıyordum. Bisikletler hakkında çok bir bilgim yok bu yüzden bütün önerilere açığım

Selamlar,
(link) ve (link) bu iki bisiklet arasında kaldım.

İstanbul içi ve ara sıra iller arası gibi düşünebiliriz. İstanbul yolları genelde inişli çıkışlı. Hangi bisikleti önerirsiniz?
iyi forumlar.

Merhaba, katlanır bisiklet almayı düşünüyorum. Aklımda Ümit Twenty One 21 vites katlanır bisiklet var 11.000 tl ve Mosso marine 21s 15.000tl . Aranızda kullanan var mı veya başka önerileri olan?

Merhaba,

Yaklaşık olarak haftada 2 gün 80 km civarı antrenman yapabileceğim bir bisiklet arıyorum. Bisikletin yanında daha aktif olarak koşuyorum ve az da olsa yüzüyorum. İleride triatlon hedeflerim var. Şu anda Ghost Panamao x3 şehir bisikleti var. Geçmişte ara ara biniyordum. Şimdi Endurance tarzı bisiklete geçmek istiyorum. Bu hedeflerim doğrultusunda hangi bisikletleri önerirsiniz? Ayırmayı düşündüğüm bütçe 60-80 bin TL arası.
Merhaba,

Yaklaşık olarak haftada 2 gün 80 km civarı antrenman yapabileceğim bir bisiklet arıyorum. Bisikletin yanında daha aktif olarak koşuyorum ve az da olsa yüzüyorum. İleride triatlon hedeflerim var. Şu anda Ghost Panamao x3 şehir bisikleti var. Geçmişte ara ara biniyordum. Şimdi Endurance tarzı bisiklete geçmek istiyorum. Bu hedeflerim doğrultusunda hangi bisikletleri önerirsiniz? Ayırmayı düşündüğüm bütçe 60-80 bin TL arası.

Merhaba,

Merhaba,

Güzel ikinci el karbon bir yol bisikleti alabilirsiniz.
Selamlar,
(link) ve (link) bu iki bisiklet arasında kaldım.

İstanbul içi ve ara sıra iller arası gibi düşünebiliriz. İstanbul yolları genelde inişli çıkışlı. Hangi bisikleti önerirsiniz?
iyi forumlar.

Daytona yani dağ bisikleti almayın özellikle dağlarda sürmeyecekseniz.

Sportive daha uygun olur.
15 bine bisiklet arıyordum da şehir içinde günde 3-4 saat sürebileceğim ama aynı zamanda haftada 1 yada ayda 1 ormana vs. gidebileceğim için ona elverişli bir şey arıyordum. Bisikletler hakkında çok bir bilgim yok bu yüzden bütün önerilere açığım

Ormana gitmekten kastınız gerçekten ormanın içine girmekse tek seçeneğiniz bir "dağ bisikleti" almak. Bulabilirseniz 27 vites bulamazsanız 24 vites modellere bakın. 21 vites tourney setli dağ bisikleti almama çalışın bütçeniz varken.

Ormana gitmekten kasıt bozuk dağ yollarıysa ve çoğunlukla şehir içinde sürecekseniz mosso legarda seriisi gibi "trekking"bisikletlerine bakın. Bozuk yollarda da idare eder ama şehir içi için daha iyi olur.

önerdiğiniz başka bir bisiklet var mıdır? Yoksa bu bisiklet fiyatına göre iyi midir?

önerdiğiniz başka bir bisiklet var mıdır? Yoksa bu bisiklet fiyatına göre iyi midir?
Eski serii DEORE setli 30 vites modeller olabilir aynı fiyat bandında boyunuza uygun bulabilirseniz Sportivei 330, Bisan trx 8600, Kron tx500 gibi.

Yada sportive 227C'nin bi üst cues setine sahip yeni Kron tx500 olabilir 18" yada 20" kadro size uyarsa.

(link)

Bisan trx 8600 dikkatimi çekti. carraroda gideondan kilitli süspansiyon var. Sırf deore diye süspansiyonsuz almaya değer mi?
Eski serii DEORE setli 30 vites modeller olabilir aynı fiyat bandında boyunuza uygun bulabilirseniz Sportivei 330, Bisan trx 8600, Kron tx500 gibi.

Yada sportive 227C'nin bi üst cues setine sahip yeni Kron tx500 olabilir 18" yada 20" kadro size uyarsa.

(link)

Bisan trx 8600 dikkatimi çekti. carraroda gideondan kilitli süspansiyon var. Sırf deore diye süspansiyonsuz almaya değer mi?
Ne amaçladığınıza bağlı. Eğer çoğunlukla asfaltta sürecekseniz süspansiyona gerek yok ama bozuk tozlu ara yollar yada bozuk köy yolları gibi yerlere de girecekseniz süspansiyonlu daha iyi olur. Tabii bazıları düz asfaltta sürecek olsa bile süspansiyonlu sevebiliyor daha rahat olduğu için.

Çevrenizdeki bisikletçileri dolaşıp bisikletleri yakından bir görün derim. İmkan olursa hem süspansiyonlu hem süspansiyonsuz da bir bisiklet sürün.

Ne amaçladığınıza bağlı. Eğer çoğunlukla asfaltta sürecekseniz süspansiyona gerek yok ama bozuk tozlu ara yollar yada bozuk köy yolları gibi yerlere de girecekseniz süspansiyonlu daha iyi olur. Tabii bazıları düz asfaltta sürecek olsa bile süspansiyonlu sevebiliyor daha rahat olduğu için.

İstanbul yollarında kullanacağım. Bazı yollar bozuk oluyor. Sadece bu yollar için süspansiyonlu almaya değmez gibi geliyor. iki arada bir derede kalıyorum. Mahallede tüm yollar parke çok fazla etki etmez gibi geliyor ama bilemedim

İstanbul yollarında kullanacağım. Bazı yollar bozuk oluyor. Sadece bu yollar için süspansiyonlu almaya değmez gibi geliyor. iki arada bir derede kalıyorum. Mahallede tüm yollar parke çok fazla etki etmez gibi geliyor ama bilemedim
Parke ve arnavut kaldırımı gibi yollar etki ediyor. Süspansiyonlu alın kafanız rahat olsun arada kalmaktansa. Gerektiği zaman süspansiyon kilitleyebiliyorsunuz nasıl olsa ama imkan olursa almadan önce bi deneme yapın.

(link)

Şu mağazalardan yakınlarınızda olan varsa bisiklet denetiyorlar muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: ocetinkaya
Beylikdüzü'nde varmış. DEORE ile CUES arasında ciddi fark var mı?

Güzel ikinci el karbon bir yol bisikleti alabilirsiniz.

Daytona yani dağ bisikleti almayın özellikle dağlarda sürmeyecekseniz.

Sportive daha uygun olur.

Ormana gitmekten kastınız gerçekten ormanın içine girmekse tek seçeneğiniz bir "dağ bisikleti" almak. Bulabilirseniz 27 vites bulamazsanız 24 vites modellere bakın. 21 vites tourney setli dağ bisikleti almama çalışın bütçeniz varken.

Ormana gitmekten kasıt bozuk dağ yollarıysa ve çoğunlukla şehir içinde sürecekseniz mosso legarda seriisi gibi "trekking"bisikletlerine bakın. Bozuk yollarda da idare eder ama şehir içi için daha iyi olur.
Bozuk dağ yolları ve şehir için evet dediğiniz gibi. Söylediğiniz modellere bakıyorum şu anda

Beylikdüzü'nde varmış. DEORE ile CUES arasında ciddi fark var mı?
Deore 6000 shimanonun eski isimlendirmesindeki dağ/şehir bisikletlerinde kullanılan 10 vites en üst seviyenin bi altı olması lazım. Tourney,altus,acera,alivio,deore 6000, deore xt 8000 diye gidiyor.

Shimano geçen sene yeni sisteme geçti hepsinin adı CUES oldu ama seriileri farklı. U4000, U6000, U8000 gibi.

Deore 6000 serisi yeni cues U6000 serisine denk muhtemelen. En giriş seviyelerinde bile vites geçişlerinde pek bir değişiklik hissetmezsiniz. Üst seviyeye çıktıkça vites sayısı ve kullanılan materyalin kalitesi artıyor ve ağırlık azalıyor genellikle. Siz bunlara çok takılmayın. Bütçenize uyan ve GÖRÜNÜŞÜ hoşunuza giden baktıkça sürmek isteyeceğiniz modeli alın. Performans olarak hiç birisi üzmez.

• Beğen
Tepkiler: ocetinkaya
Geri