Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

benden uzun giden arkadaşlar olmuştur eminimde. şöyle söyliyim bursada okurken karacabey'e giderdik. ama bursadan karacabey arası gayet eğimli ve rüzgarlı. Önde 180 mm maşam vardı sözde downhilldir kendisi ve yaklaşık olarak 22 kg civarındaydı. 2,35 lastiklerim vardı 21 vitesti :D bana hayatımda en uzun gelen o bisikletl bursa karacabey yapmak olmuştur. :D

Scudo
70 km sürdükten sonra rüzgardan dolayı çok yoruldum. Eve 6 km kalmıştı ama evim tepede eğim yüzde 8 gibi. Bir arkadaşı çağırdım beni arabayla eve bıraktı.

Denizli - Kuşadası Davutlar yapmıştım 2014 yılında 200 km, 1 ay önce de Denizli Selcuk 180 km

• Beğen
Tepkiler: Işıklar Gazisi
@yakup3457

90 yazınca "len dedim 90 km nedir ki" :D Esenler - Maltepe ve geri dönüş kısmını görünce mesafe gözümde inanılmaz büyüdü. Tebrik ediyorum. :harika:

50 km gidip gelme dahil

Bir ay kadar önce Ankara Batıkent'ten Eymir Gölüne gidip geldik orda da bir tur gölün çeversini döndük. 80 km. Önceden 50 km civarı yaptığım çok olmuştu ama bir günde 80 km yi ilk defa gördüm bir ay evvel gördüm. Dönüşte arabaların zor çıktığı TRT binasına uzanan yolu çıktık orayı binerek çıkmak olağanüstü bir çaba gerektirir, yaya çıktık orayı zaten.

Balıkesir bandırma 220 km. 14 saat toplam süre 10 saat pedal çevirme

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
Ben de geçen ay içinde iki haftasonu arka arkaya Balıkesir-Bandırma-Balıkesir yapmıştım birisi (13.05.2017, dönüşte aşırı karşı rüzgara yakalanmıştım) 8 saat 51 dakikada 217 km; diğeri (19.07.2017) 8 saat 2 dakikada 210 km olmak üzere.

• Beğen
Tepkiler: ahlaksahibi
@gokhantig

Kusura bakmayın ama yanlış yazdınız galiba. "13.05.2017'yi" anlarım da, "19.07.2017" nasıl oluyor acaba. Gelecekden mi geliyorsunuz [emoji28]

Cemal Ç.

@CmlCLK

Insan Fenerbahçeli olunca 19'un yanina demek ki hep 07 yakistiriyor :D

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
120 km Eskişehir-Bilecik Söğüt arası

223 km 10 saat 8 dakika. Gidişte yolun yarısı karşıdan rüzgar vardı...çok fena pişik oldum ve boynum tutuldu..seleyi değiştirdim ve açılı boyun taktım bakalım yakında üç yüz deneyeceğim...

Arkadaşlar hangi tür bisikletlerle bu yolları yaptınız onu da söyleseniz tadından yenmez bence :)

Yok yani merak ediyorum herkes yol bisikletiyle yapmış galiba.
Ayrıca bende 40 kilometre yaptım derken 39. kilometrede taşlı topraklı yoldan 35-40 civarı hızla inerken lastiğim patladı. Maşa yana kaydı resmen, kask falanda yoktu kafamda düşsem kesinlikle hastanelik olurdum. Kasksız artık taş yollarda korka korka sürüyorum, nitekim kask takın :)

@planet58
Hocam normal bir insan bu kilometreleri herhangi birisinin yaptığını duyunca genelde inanmıyor, halbuki biraz azmi ve kondisyonu olan insanlar rahatlıkla yapabiliyor.

Merak ettiğim 4+ saatten sonra vücut tepkiniz nasıl oldu?

@BisikletKolikK

ben 15 kiloluk dağ bisikletiyle 115km yaptım, hem de aldıktan sadece 3 gün sonra. daha öncesinde bir bisiklet antrenmanım yoktu çocukluğumda sürdüğümden başka. profilden bulabilirsin anlattığım konuyu.

4+ saatten sonra çok yorgunluk oluyor tabi ayakta pedallıyorsun oturuyorsun ama bir şekilde pedallıyorsun. vücut iflas edip basamama gibi bir durum olmuyor. ama gidiş dönüş olarak yapmak önemli. yani evin etrafında dönersen elbette yapamazsın. bir hedef varış noktası olmalı. benim gittiğim yer ile ev arası 55-60km idi, gidip gelerek yapmıştım. bir de şimdi hatırladım çıkarken yanımda ne pompa ne de yama seti vardı. cesarete bak :) tekrar edeceğim gelişimime bakacağım ama havalar aşırı sıcak.

• Beğen
Tepkiler: Işıklar Gazisi
(link) en yüksek 120km yaptım bisikletden bihaber bir arkadaşla döndüğünde 1 hafta kendine gelemedi :D:D:D

@BisikletKolikK Ben uzun km leri defalarca yaptığım için vücut tepkim +6 saatten sonra boyun ağrısı ve bu sefere mahsus sele vurması oldu. Geçen yıl iki kez üç hafta arayla 195.2 km yapmıştım ve toplam 15' molayla. Bu yıl çok sayıda + 100 km ve bir kaç tane +150 km deneyimim var. Her gün hiç aksatmadan 50-70 arası biniyorum.

Geri