Scudo Sports

Bisiklete binerken terliyorum! Ne yapayım?

Scudo
@Neojess 3 gün boyunca şu içmezsen nasıl olduğunu anlatıyorlar. 6. Gün cenaze namazıymış 😁😁😁

Nasıl göründüğü ile gerçek ve nasıl olduğu çok çok farklı şeyler. Ekranlar yalan üzerine kurulu. Gerçek hayatı anlatmıyorlar.

@sccetin ülkemizde duş almaktan çok daha önce engellenmesi gereken su sarfiyatları var. Belediyeler hala yolları yıkıyor mesela. Dükkanların hepsi sokaklar çamur olana kadar suluyorlar. Pislik ve yaprakları suyla uzaklaştırıyorlar :) Yazlığı olan her gün terasını bahçesini komple yıkıyor. Galericiler her gün arabaların hepsini yıkıyorlar. (En çok da buna bozuluyorum.) Hatta evde makineye atmadan tabaklara su tutuluyor. Bunların hiçbirine gerek yok normalde ama insanın spor yaptıktan sonra duş alması hem sağlık hem hijyen açısından gerekli olabilir. Ya da sabah kalktığında duş almayı alışkanlık haline getirmiştir. Bahsettiğim diğer sarfiyatların yanında bu çok ufak bir damla olur ancak. Ama tabi suyun boşa akmaması için buna da dikkat edilmesi gerekir. Bu pandemi döneminde nasıl insanlara el yıkamayı öğrettilerse duş alırken banyo yaparken suyu boşa akıtmamamız gerektiğini de öğretmemiz gerekiyor. Eğer her insan su konusunda bilinçli olursa duş alma sayısı çok önem arz etmeyecektir. Diğer bahsettiğim şeyleri ise devlet bizzat yasaklamalı bence. Özellikle galericileri.

Bahane üretmek ne kolay. Birde böyle örnekler var;

Tek bacağı ile yarışıyor, işe bisikletle gidip geliyor :harika:

Ekleyelim. Bütün bunları frensiz bir fixie ile yapıyor...
👏👏👏👏👏

Ekleyelim. Bütün bunları frensiz bir fixie ile yapıyor...
👏👏👏👏👏
Hocam alemsin ,gerçi haklısın da. Şu set olmazsa olmaz. Yok efendim aşağı inemezsin, yokuş çıkamazsın . İnsanların belli bir standarda zorlandığı dünyaya böyle babayiğitler dur diyor.

@BerkEvren

Senin mesajın sayesinde kendisinden haberim oldu. Teşekkür ediyorum.
😊
En kısa zamanda bloga onun hakkında yazacağım.

Tek bacakla frensiz fixie sürebilen bir insan hakkında yazılmayı hak ediyor çünkü.

Hem belki onu tanımayan binlerce bisikletçiye ulaşırız. Kendisini takip ederler.
Tekrar çok teşekkür ederim.

@BerkEvren

Senin mesajın sayesinde kendisinden haberim oldu. Teşekkür ediyorum.
😊
En kısa zamanda bloga onun hakkında yazacağım.

Tek bacakla frensiz fixie sürebilen bir insan hakkında yazılmayı hak ediyor çünkü.

Hem belki onu tanımayan binlerce bisikletçiye ulaşırız. Kendisini takip ederler.
Tekrar çok teşekkür ederim.
Adam hemen her konu için örnek olabilir gerçekten. Azim, hayata tutunmak, antrenman disiplini vs. Videoda bile kaza yapıp düşüyor ve hemen kalkıyor. Yılmamak böyle birşey işte. Hayranlıkla izledim gerçekten.

Son 1 haftadır işe bisikletle gidip geliyorum. Arada 3 kilometre varken 5 dakikada işte oluyorum bayır. 13_14 dakikada evde oluyorum. Bacaklarım yeni açılıyor dönüşte yokuş biraz zorluyor ve tek eve dönüşte terim oluyor. Onda da bir duş ve mutlu son.

Geri