Scudo Sports

Beykoz

Scudo
@Göksu.Güler

Cumartesi günü çıkacağım, enerji kalırsa pazar günü de çıkarız. Saat 10 gibi çıkmamız yeterli. O zamana kadar haberleşelim

rota bilgileri var mı mapste? ya da eğim durumu nasıl? merak ettim :D

Rotayı şöyle tarif edeyim.

Kadıköyden Üsküdara geçiyoruz. Üsküdardan Beylerbeyi, çubuklu, kanlıca , paşabahçe ve beykoza varıyoruz. Buraya kadar harika bir yol, hiç yokuş yok tertemiz.
Şayet durumumuz iyi olursa beykozdan acarkent riva istikametine çıkıyoruz. Görele köyü var orda uğrayabliriz. Sonra köyler arasından riva yapabiliriz. Biraz inişi çıkışı olan yerler. Görele köyünde bisikletçi arkadaşım var onunla çıktığımızda yokuşlarda inip eliyle sürüyor :)

Dönüş de yine aynen, kavacık- anadolu hisarı - beylerbey-- üsküdar- kadıköy

tabi aralarda bolca oturup çay içip dinlenmeye vaktimiz oluyor

tamamdır hafta içi haberleşiriz tekrar. bu ara bisiklete çok bindim diğer sosyal hayat sıfır oldu :D haftasonu olacak bi planım var ama günü kesinleşmedi henüz. ona göre gelip gelmeyeceğimi belirtirim ...

Selam,
Haftasonuna doğru haberleşelim, beykozdan buluşup yukarılara doğru birlikte çıkabiliriz evet

O zaman tanışıp belli bir gün belirleyerek kondisyonumuzu geliştirebiliriz..Hangi bölgede oturduğunuzu yazarsanız

Selam,küçükyalıdayım bende.Dediğin güzergah bir süredir benimde aklmıda var.Yarın sabah tatıle cıkıyorum ama donunce katılmak ısterım.

Tamam Tolga sana iyi tatiller, döndüğünde benimle irtibata geçersen grubu geliştirmiş oluruz. 5-6 kişilik uzun yol seven çok sağlam bir ekip oluştursak çok güzel olacak

Deniz, Mehmet, Göksu, Tolga ve bu turla ilgilenen diğer arkadaşlar.
Bu haftasonu için mezunlar derneğinin toplantısını unutmuşum.

Cumartesi ve pazar boyunca mezunlar derneği etkinlikleri olacak ve o yüzden bu haftasonu Beykoz turu yapamayacağım.

İrtibat halinde kalalım ve gelecek haftasonu veya hafta içerisinde bu turu mutlaka yapalım.

Görüşmek üzere

gelecek haftasonu ve ondan sonraki haftasonu garipçe-polonez turları var. ben onlara gideceğim şimdilik. bu haftasonu da c.tesi ye alınmış bizim etkinlik. elbet gideriz ama. olmadı hafta içi yaparız mesai sonrası...

Bir gün ben de size katılabilirim. Mesela Kuleli veya Körfez'den. Ümraniye tarafından geleceğim Yeni Mahalle'den inmesi güzel oluyor. Ama Paşabahçe'ye Dedeoğlu'ndan geçereken biraz yokuş var.

selamlar bu güzergahı bende kullanıyorum geçtiğimiz salı rıvaya gittim üsküdardan müsayit olursam bende gelirim olursa şileye pedal çevirelim 140 km ancak orası eder çıkarsanız haberim olsun 533 715 3748 selamlar

yarın tura çıkcakmısınız bilgi verirseniz ii olur kaçta çıkcaksınız ben üsküdardan kaılıcam sizlere

Selam, beykoz rotan asfalt mı? arazi değilse bana da uyar. maltepe sahilden katılabilirim. 10-17 temmuzda polonez-garipçe turlarına katılacağım. sonraki haftalar uygun olurum. fazla tecrübeli değilim ancak zamanla perf. artıyor. dün sabah turladığım yol maltepe-fb stadı-güzelyalı-maltepe (60 km).

@Bahadır Gürel

Kendinizi hızla geliştirmek için hafta sonu sabahları yapılan yol bisikleti turlarına (Kantarcı durağı-Sabiha Gökçen) ve salı-perşembe akşamları yaptığımız Caddebostan-Kaynarca turlarına katılmanızı tavsiye ederim. Her ikıi turda da grup halinde ve peloton halinde gidilmektedir.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Ulaş Apak

hafta sonu turlarınız saat kaçta kantarcıda oluyorsunuz ?? selamlar

özellikle istanbul dışına çıkmış gibi bir havası var dediğin için pek bi ilgimi çekti. ancak 140 km yi 20km/s gibi bir hızla 7 saatte anca bitiririz? Bi yanlışlık olmasın ? yol uzunluğu veya yokuş önemli değil. Çarşamba bisikletimi tamirden aldıktan sonra ayın 16-17 si gibi bi tur yapıcaksan katılmak isterim :)

tura katilmak istiyorum ama hernedense ne saat veren var nede yer veren var nede gelen var en önemlisi sözünde duran yok atıyosunuz ortsaya bişe oyle kalıyo temmuzun ilk pazarı çıkılcak ama kimseden cvp alamadım

Geri