ümit ben daha bisikleti almadım bu ara alıcam ama fazla anlamıyorum sedona 761 arkadaş tavsiyesi nasıl olabilirmi ,1500 tl civarı fiyatı var mesla bu fiyatlara başka alabileceğim daha güzel alternatif olabilirmi.
merhaba Ömer,
Sedona 761 iyi bir bisiklettir. Ben ameoba hussar kullanıyorum, onu da rahatlıkla tavsiye edebilirim. Yeni bir bisiklet alma konusunda eğer peşin alıcaksan kesinlikle ikinci el bisikletlere bak. Gittigidiyor da bile birçok iyi bisiklet bulabilirsin. Tertemiz ikinci el bisikletler varken sırf sıfır olsun diye iki katı para ödemeye gerek yok.
Ama aslında bisikletin modelinin, fiyatının da hiçbir önemi yok. Senin bisikleti sevmen önemli. Sonuçta yollarda seni götüren hiçbir şekilde bisikletin değil, sen oluyorsun. Marka model gibi şeylere hiç takılmamak lazım.
Evirm abinin güney asya gezisinde karşılaştığı gibi, birçoğumuzun hurda gözüyle bakacağı ve birçok parçası tahtadan olan bir bisikletle bile dünyayı dolaşmak mümkün.
Bu kanadalı onyıllardır böyle bir bisiklet ile dünyayı dolaşıyorsa, bizim bazı yerlerde durup düşünmemiz gerekiyor bence.
http://i29.tinypic.com/2r5xe6a.jpg
Evrim abinin gezi notlarını paylaştığı muhteşem konuya
buradan ulaşabilirsin.
Hoşçakal...