Scudo Sports

Beykoz

@Fatih Türkoglu

anadoluhisarında oturuyorum beykoz üsküdar arasında sürüyorum

Scudo
Dostum iyi akşamlar, Riva turunu 2 hafta önce denedik ama güzergah yaz aylarındaki kadar yoğun olmadığı için her tarafı köpekler sarmış ve bize yolu yarılayana kadar 3 defa saldırdı. Sonuncuda 4 köpek vardı. Uzun lafın kısası gözüm korkar o rotadan. Ama biraz daha kalabalık olursak belki bizden tırsarlar :rolleyes: Not: Özel mesaj atamıyorum 50 kotası :(

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@barış taşkıran

yaz gelsin arkadaş o zaman turlarız

@barış taşkıran

Merhaba bende Beykoz'da oturuyorum..Bisiklet binmeye yeni başladım..23 Nisan'da Anadolu Fenerinde gitmeyi düşünüyorum eğer müsaitseniz gidebiliriz..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Merhaba arkadaşlar Beykoz'daki bisiklet severleri bir araya toplayıp, organize olmak için ilk adımı atıyorum..Beykoz'da ikamet eden ve kısa turlar yapan arkadaşları bekliyorum..
:in:

Arkadaşlar kendime ait blog da yapacağım turların ve çektiğim fotoğraflarım bulunmakta eğer katılmak isteyen arkadaşlar olursa mesaj bırakmaları yeterlidir..

Duyurum biraz geç olsa da 18 haziran cumartesi polonezköye gidiyoruz..Beykoz çevresinde olan arkadaşlar ve diğer arkadaşlar turumuza katılabilirler..Sabah saat: 8.30 da yola çıkacağız buluşma yeri Katılacak arkadaşlar mesaj bırakırlarsa Beykoz meydanındaki on çeşmeler olacak..8.45 de buradan yola koyuluruz...

Merhabalar sevgili arkadaslar,

Istanbul anadolu yakasinda uzun zamandan beri yapmaktan cok keyif aldigim bir yol var. Kadiköy Beykoz arasi.
Maltepeden Kadiköye, oradan Üsküdar, sonra bogazdan Beykoza kadar gidiyorum.
Beykozun üst sirtlarindaki köylere ugrayip bazen rivaya kadar gidip tekrar ayni güzergah üzerinde geldigim oluyor.

Yaklasik 100 km, Bazen 140 olabiliyor.

Normal bir tempoda oldukça keyifli bir tur oluyor.

Bu turu haftasonlari birlikte yapabilecegim arkadaslar olursa sevinirim.
Istanbulda bir cok yerde sürdüm , günübirlik yapilabilecek en güvenli ve zevkli yol bogaz turu olabilir ancak. Beykozun üst tarafindaki köylerde sürmek Istanbul disina cikmak gibi harika bir duygu ayrica

Ilgilenen arkadaslardan haber bekliyorum.

Selamlar

Tel : 0507 701 8496

Bekir Kosal

çok isterim ama kendime pek güvenemiyorum. daha yeni binmeye başladım bisiklete, yıllardır binmemiştim. bir süre istanbulda olamayacağım. ama temmuz ortası gelir gelmez ararım. denemeden bilemem sonuçta yapıp yapamayacağımı:)

Selam Deniz,

Turdan korkmaya gerek yok, ilk basta biraz zorlanabilirsin uzun yola aliskin degilsen ama alistiktan sonra düzenli olarak yaparsin bu turu keyif alarak bence :)

Görüsmek üzere

ben beşiktaştayım ama kadıköy ya da üsküdara geçip size katılmayı isterim. önümüzdeki bi kaç hafta doluyum başka turlara yazdırdım adımı :D
gitmeyi düşündüğünüz hafta buraya yazarsanız önceden ekip toplayabiliriz.

Ben her hafta sonu mutlaka bir kez gidiyorum,
Cumartesi ya da pazar.
Bazan haftada iki kez gidiyorum,

Yani benim klasik guzergahim burasi.
Onumuzdeki hafta sonu yine gidecegim, gelmek istersen beklerim.

Tempo konusunda rahat ol, daha cok mesafeye konsantre olmali cunku beykozun ust taraflarinda yokuslar var, 140 km yapariz , km ortalama 20 gosterir , ben ozellikle yokuslari seviyorum.

Sayet planina uyarsa gelecek cumartesi bulusalim

gelmeye çalışıcam. şu ana kadar max 70km yaptım normal tempoda(pek yormadı).140 km yi çıkarır mıyım bilemiyorum ama çıkarırım sanki :)

Geri