Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@AlperTemircan

Alper bu km saatinde rakım ya da eğim yok dimi?

Scudo
@Onur Berberci

Maalesef yok Onur. Nabız ve km özellikleri var. :) Zaten bu fiyata bunu bulmak bile mucize. :D

evet fiyat çok iyi nabız saatleri zaten bu fiyatlarda. Sen kaça aldın ben nette 150 tl gördüm.

@Onur Berberci

Dızztt yanlş cevap :D
80 liraya geldi bana. Dolar kuruna göre oynayabilir biraz. Başvurular Temuçin agaya. :D

hadi ya 80 liramı. Temu'dan mı aldın? Temu eğer öyleysen ayır hemen bana da :)

@Onur Berberci
Bildiğim kadarıyla elinde yok. Sipariş vermesi gerekiyor. Kampanya bitmeden kap derim.

iyi günler Avrupa Yakası Alper abi yarın akşam çıkacaksan benim km saatindeki problemide halledebilirmiyiz ?

Temu sesimi duyuyomusun benim içinde bi sipariş ver be kardeşim. Hesaplaşırız görüştüğümüzde :)

@AlperTemircan

eğer tura geleceksen Alper abi bisikletin üzerinden söküp getiriyim olurmu?

iyi akşamlar avrupa yakası selamlar herkese sabah başlayan sınavlar bitti bir cumartesi var.

@Onur Berberci

Onur abi selamlar bu gece siparişi veriyorum o zaman, (link)

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
@Haşim Okyay

şaka şaka Haşimcim ben kendi halime laf ediyorum aslında size değil :)
bende havaların ısınmasını dört gözle bekleyenlerdenim.. ciddi anlamda özledim pedallamayı... umarım en kısa zamanda görüşürüz.. herkese selam ederim bu mesajla herkesn kendine iyi baksın bu soğuklarda allaha emanet olun... :in:

Selamlar İyi geceler Aypg.

50 dkk. Kadar kondisyon bisikletiyle seri takıldım.Acayip özledim pedallamayı havalar düzelsede biraz çıkıp uzun yol yapsak acayip canım çekti :D
Bu arada Artık kilo vermek gibi bir derdim kalmadı dostlarım :)
İnsan 105 kilodan 75 kiloya düşünce bir anda tofaş'tan inip Ferrari'ye biner gibi oluyor bisiklet üstünde uçuyorum valla :D

Herkeze selamlar erman abi :D Göbeğe dikkat ammannnnnnnn :)

Bu arada en güncel resmim olurda merak edeniniz vardır :p :)
(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
iyi Geceler sabahlamaya niyetli Avrupalı pedalşörler :D benden bu kadar bu akşamlık umarım hava güzel olurda turumuzu yapabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın avrupalı pedalşörler, gününüz aydın ola, bol kazançlar dilerim.

mecidiyeköyde hafif çisildiyen bir yağmur var yerler ıslak ama soğuk yok. tur için şarlar güzel sayılabilir. ve yağmurluklar şart, bol pedallı günler dileriz.

ben kar sevmem, yağmur severim.

Merhabalar AYPG :)
Yağmur dinmek bilmiyor arkadaş ya. Sözde tura çıkıcaz. :boese157: :boese157: :boese157:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri