Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bende varım yarın :) bu arada km saatim düzeldi mıknatıs ile okuyucu arasındaki mesafenin fazlalığından kaynaklanıyormuş sorun :)

Scudo
sabah 9,30 diyelim herkes için orta yol olsun !

zaten sefa'da anca 1 de sahile iner :p

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
9.10 yada 9.15 gibi giriş kapısının önünde olurum :) oradan sahile inecekmiyiz?

Selam dostlar, keyifler nasıl?

Yarın için bir organizasyon kokusu alıyorum sanki. Ama sadece Florya ile kalmayalım derim. Kaçalım bir taraflara.

Ne dersiniz?

@Özcan avcı

Neresi olacağı belli değil abicim, kafamıza göre takılırız. Bakarız yarın. ;)

@AlperTemircan

Alper'im, sen kitabını, defterini, kalemini ve silgini al gel. Ben sana çalıştırırım ders. Hem orman havasında daha çabuk girer kafana. :)

Sonra da basarız pedallara. ;) Hehe.

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
@temu90

Onu yapacağız zaten Kaşif'im. Sefa da dün böbürleniyordu bana " Abi kendimi Julien Absalon gibi hissediyorum, fena pedal basıyorum, kesilmek yok vs. :eek: :rolleyes: " felan, yarın göreceğiz bakalım. :)

Alper, istersen uğra bizim sokağın köşesine. Abim, sen, ben beraber gidelim. Ya da BP de buluşalım. Ne dersin?

Sizin sokakta beklerim abi. :in:
Hava yağmurlu olursa plan nedir Haşim abi?

Herkese iyi akşamlar.
Haşim Abi sizin sokağı Akşemsettin tramvay durağından tarif edersen veya sokağın adını verirsen ben de orada beklerim veya bana bir yer söyleyin orada bekleyeyim sabah.Saati söylemeyi unutmayın ona göre geliyim :D
Bu arada Levent Abi yarın gelirsen çok iyi olur bir emanetin var bir türlü kısmet olmadı görüşmek yarın onu da halledelim. :in:

çok keyifli bir antreman oldu ilk başta ayakları sonrada midelerimizi çalıştırdık :)

Selamlar dostlar,

Bugun çok güzel bir gün geçirdik. Herkeze teşekkürler ediyorum.
Bugun benim için siz kardeşlerim yanımda olmanız çok güzel birşeydi.
Bugun hayatımda artık bir değişime gittim,uzun zamandır bir saplantı gibi yakama yapışan bir türlü ayrılamadığım kız arkadaşımdan ayrıldım.
Görmediğim dokunupta hissedemediğim bir insana 1.5 senedir salak gibi bağlanmıştım.Bu bir aşktan çıktı esrar çeken bir keşin bağımlılığına dönmüştü.
Artık rahatım tekrardan hepinize teşekkürler ederim.
Gelelim fotoğraflara ;

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

resimler için saol sefa abi :) resimlerde gülüyorum ama parkurda aynı şey geçerli değil :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri