Abi unuttuk yine sonradan yahu. Sen bir ara söyledin o ara daldık konuştuk getir desen kalkar getirirdim muhabbeti geçti sonra kaldı Getirrim istedigin bir zaman.
Harika bir gece daha geçirdik hep beraberce. Yeni katılan arkadaşlara tekrar hoşgeldin diyorum.
Aytekin abi bu arada istediğin ve bahsettiğim şiirlerimden bir tanesi, videosu da hazır ve facebooka ekledim buyrun izleyin dinleyin bakalım beğenecek misiniz? İsteyenlere m*3 olarak da gönderebilirim.
(link)
Ve yeni parça kaydı da tamamlandı Buyrun parçaya da bu adresten ulaşarak indirebilirsiniz.
bir cumartesi günü ve gruba sessizlik hakim bilmediğimiz bir tur mu vardı? Korayla bu gece çıkıyoruz yola AYPG ve Aytekin abi yi iyi bir şekilde temsil edicez orada
selamlar dostlar.güzel güneşli bir pazar günü
ögleden sonra saat 2.30 civarı çıkıp bir belgrat yapmak isteyen varmı
güzel bir orman havası çok iyi olur bence.katılmak isteyen arkadaşlar yazsınlar.
Vay Ramazan abi Burak ve Samet'le beraber 4-5 gibi çıkacağız iftara yakın o taraflara bakalım, iftarı da yapıp güzel bir uzun tur daha sahura kadar... Katılmak isteyen gelebilir
Hoşgeldin şimdiden aramıza Anılcan Ne gibi yapılabilecekler? Gerçi Ayhan abimiz dururken bize laf düşmez sor ne istiyosan anlatıverir sana hemen Hadi bakalım 1 genç bisiklet sever daha kazandık...
ewt kazandınız vallaha
babam bana bisiklet alana kadar onunkini kullanıom
bu arada benim siteyede bi baksanız ii olur
(link)
benim site de bi forum
Bisiklet bölümü de açtım tam bisikletçilere uygun oldu