Dünden sonra bugun kimsenin çıkmaya niyeti yok galiba Hala baldırlarım ağrıyo ya meğersem biz kısa turlarla kendimizi kandırıyormuşuz iyi oldu ama açtık bacakları güzel turdu yaradı.Eve gelirken bayılıyodum az daha açlıktan zor attım eve kendimi
merhaba pedalşörler henüz şirkete yeni döndüm, kimseden ses seda yok.kaptanlardanda haber yok. selim kardeşim florya-avcılar istikametine tur düzenleyelim. ayrıca liste yapılsın tura gelecek olanların ellerini görmüş oluruz.
Hoooop Avcılarmı iş bozuldu şimdi yeniler var onları yeşilköy meydana yönlendirdik nolcak şimdi ozaman yeşilköy meydanda kısa bi mola arkadan Avcılara devam şeklindemi olur hemen görüş ve dileklerinizi bildiren yazılar yazın... ona göre organize işler olalım kimseyi şişlemeden...
Burak da geliyormuş az önce konuştum telefonla. Alırsın onu da Samet bir yerlerden, hatta mesaj attı 9 gibi Tekzen'de olurum diye şimdi. Ben de geliyorum saat 20:45 gibi Tekzen'deyim.
Adamım kopardın beni yine Dün sarıyere giderken öyle demiyoduk biz sizden daha geri döndük Ama saat sorun olucaksa bencede florya daha uygun olabilir.Yorgunlukta var zaten...
Ayhan abi ben gelirmiyim bilmiyorum son anda karar vericem ama her ihtimale karşı 20.50 de malum yerde buluşuruz.
Bu arada uzaktan gelenler için 21.15 tekzenden haraket saati daha uygundur.