Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Aytekin Erzan

Çok güzel olur abi ama bu haftasonu da Sakarya'yım. :(
Bisikleti götüreceğim bu sefer. Canım sıkılıyor orda.

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Cümleten hayırlı geceler dostlarım.

Levent abi ile görüştüm, Çarşamba akşamı çadırları getirecek ve bir ön izleme yağacağız. :)

Unutmadan, planladığımız turumuza bir de sürpriz konuğumuz olacak, bunu da ileriki günlerde açıklarım. ;) :rolleyes:

Hadi, cümleten kolay gele.

@Nedret Günaydın

Hoş geldin kaptanım. Hem özlettin, hem de merak ettirdin kendini. En kısa sürede görüşmek üzere. ;)

pekala yarın ben çaydanlık getirmeye çalışacağım birde piknik tüp havada serin olabilir napçaz çayıda alayı hadi ama şekerleri ve plastik bardakları gelirken alın marketten sonracıma ne diyecektim ha evet yarın akşam bi tatbikat yapalım bakalım birde haşim kim bu süpriz ya yoksa Lance Armstrongmu geliyo....
eğer oysa hiç güvenme ona gelmez ben kaç kez cuma mangallarına çağırdım gelmedi...
Alper yapma etme adada gece antremanı süper olur iftar yemeği için bir lokanta ile görüşüldü menü şöyle : çorba yarım tavuk salata ayran = 10tl nasıl..?

(link)

birazdan başlar...

@Haşim Okyay

Konuştuğumuz üzere çadırları kontrol ettim. Yanlızca ağırlıklarını tabi.
İki tane var. Biri çok ağır bisikletle taşınacak gibi değilmiş.:( onu getirmiyorum.
Diğerini getiriyorum açar bakarız neymiş...:rolleyes:
Bu akşam araba ile geliyorum o nedenle, iş çıkışı erkenden 6:30 -7:00 gibi orda olurum.
Uçurtmalarımdan getireceğim 1-2 tane, onları uçuracağım siz gelene kadar...:)
İki ipli uçurtma stuntkite uçurmayı öğrenmek isteyenler erken gelebilir.

günaydın avrupalı pedalşör kardeşliği, iyi günler bol kazançlar.:D

mecidiyeköyde hava açık sıcak zaman zaman güneş etkili oluyor.tur için şartlar uygundur bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Durmuş
avrupa yakası

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeee :)

akşama iftardan sonra floryadamı olacaksınız yeri belirtirseniz 21:00 gibi orada olurum.

haşim sürpriz konuk hiçbir yere gitmesin beni görmeden ;)

cumartesi akşamı sahur kulağa hoş geliyor,uzun aradan sonra biraz zorlanırım ama yetişebilirim sizlere gibime geliyor.

akşaam bolbol konuşuruz. :)

Kaptan Florya'da bizim ağaçaltı her zamanki mekanda oluruz. Bu arada bayramın 2. günü çok güzel bir organizasyonumuz var. Akşam konuşuruz. Arkadaşlar bu akşam bütün ayrıntıları konuşalım. Feribot biletlerini de almak lazım bu hafta. Gideceğimiz güne baktım şimdiden 4/1'ine yakını dolmuş. Hatta gidiş dönüş almak şart yoksa dönüşe bilet bulmamız imkansız. Akşam görüşürüz.

beyler bu akşam için programı iyice ve kesin olarak erkenden beklirliyelim iftarmı olacak yoksa sadece çay-çekirdekmi..
tekrar söylüyorum çaydanlık ve çay getireceğim piknik tüpte böylece orada burada çay içmek için çırpınmadan kendi demlediğimiz taze demleme çayı içebileceğiz gelirken 1 kutu kesme şeker bardak ve su alın...

Niko hoj geldin beya...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri