Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Aytekin abi diyodu Sariyer ama daha yazmamış yazarsa kabataştan onlara katılırız gelmezlersede yine bi Sariyer yaparız ama gelirler bence :D

Scudo
@Samet MİSİR

Aytekin abi ve tayfası kesin giderler Samet.Ben de Ayhan abiyi bekliyorum gelirse gelebilirim.

Ayhan abi durumlar nedir?

• Beğen
Tepkiler: Samet MİSİR
Burak ben seni iftardan sonra alırım Fatihten artık ne tur varsa katılırız.. Sariyer hattında :)

@Sefa Yıldız

Duruma göre akşam sahil hattına çıkabilirim (kazlıçeşme-yedikule) geçerken size katılırım gelirsem.

Akşam çıkıyoruz beyler. Gelmek isteyenler yol üzerinden katılabilir.Yada beşiktaş'ta meydan'da grub ile eşlik edebilirler.
Banada bu numaradan ulaşabilirsiniz.
05354997644

Samet Eminönü'nde buluşalım Burak'ı da al köprü altına gel sağda bekliyor olacağım :)

Bu arada, beklediğiniz farlar elime ulaştı haberiniz olsun. S-Sun modelinde hatta markası dışında her şeyi aynı, üstten basmalı düğmesi mevcut, 3 adet pille çalışmakta ve piller ambalajda mevcut. Gidona alttan kilitlemeli kelepçeli tutuculu.

http://img371.imageshack.us/img371/1008/hpim4592.jpg
http://img379.imageshack.us/img379/5393/hpim4598.jpg

selim sana bir teklif yapacam. (sky-2 pc kartı dijital uydu kart +exper marka optik kablolu maus+abit guru clock sistem pc saati )ile takas yapalım.

yeni farlardan kelepçeli olan---2 adet ön far 2 adet arka stop ile takas yapabilirmiyiz.acil mesaj bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@ayhan248

Yok Ayhan abi TV kartım da var farem de ihtiyacım yok yani :) Sana uygun yaparım fiyatı ben AYPG özelliğinde merak etme;) Yarın getireceğim tura zaten, Aytekin abi de istedi. Normal satışın altına vereceğim ;)

Bu arada ilk eve giren benim sanırım, harika bir gece geçirdik Beşiktaş, Ortaköy, bebek, Sarıyer ve Rumeli :) Katılan arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca Beşiktaş'ta misafirleri olduğumuz ve bize Rumeli turunda eşlik eden dernekten abilerimize de her şey için teşekkür ederim. Her şey çok keyifliydi. :) Fotoğrafları da en kısa zamanda bekliyoruz ;)

Beyler akşam görüşürüz. Dün gelemediğim için çok üzgünüm çok şey kaçırmışım. Oğuz hayırdır ne oldu dün?

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Günaydın...Güzel bi geceydi herkese teşekkürler..:) Oğuz sıkma canını olur böyle şeyler bak ben eçen haftalarda 2 turda 2 kaza yaptım :D geldimi hepsi üst üste geliyo ( ..... ..... ) :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri