Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Gelirsem sizi floryada bekler olurum. 18:30 da çıksanız,
19:30 a gelmiş olursunuz her halde.
İş çıkışı sonrasında evde oluşu 18:20 olan ben, soyun giyin falan,
19:30 da floryada merdivenlerden sahile inişte olurum.
En kötü iftara ordayım.
Marketten iftarlık bi şeyler alırız.
Fanta yerini ayrana brakır artık. ;)

Toplu resim çektiririz, ona göre herkes kendini biliyor, eksik olmasın:)

@Levent_K

Aynen abi, ayarlarız bir şeyler artık yemek için bir şey düşünmedik ama mangal olmayacağını kesinleştirdik konuştuk :) Akşama konuşulur onlar seni de ekledim listeye aklımdaki açıışa yazacağım ;)

Levent abi nerelerdesin sen ne zamandır yoksun. Akşam ben de varım. Belki biraz geç gelirim ama gelirim.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Pide + ne katık bulursaklı iftar.
ne katık bulursak = Domates + beyaz peynir + karpuz + su olabilir.
Mekanı = kayalıklar.

Sonrasında çay.
Mekanı = Termosla çay getiren kardeşimiz olursa kayalıklar, olmaz ise Belediye Tesisilerine tam gaz devam.

MESAJI TEKRARLIYORUM, ÇALIŞANLARIN BİLGİSİNE!

Akşam için ses veren yok. Ben bir genel açıklama yapayım dedim.

26 AĞUSTOS ÇARŞAMBA FLORYA İFTAR TURU

Bilmeyenler için!
Bugün ( Çarşamba akşamı ) iftardan önce Florya turuda buluşuyoruz ve iftarımızı beraber yapıyoruz.

Gelmekle gelmemek arasında kalanlar!
Hiç bir şeyin arasında kalmayın, bu akşam hem kaçmaz hem de kaçınılmaz ;)

Buluşma Noktası: Merter Burgerking ( Tekzen ) önü

Buluşma Saati: 17:45

Hareket Saati: 18:00

Rota: Hipodrom önünden geçerek Bakırköy malum benzin istasyonunda bekleyen arkadaşları da alarak saat 18:30'da oradan hareketle Florya sahiline ulaşmak.

NOT: Açılış değildir, kararlaştırılması gereken saat vs. bilgileri için ön tanımlamadır.

İyi midir çalışanlar için? Ses yine gelmezse, açılışı mecburen yapacağız :)

Gelenler de bir zahmet listeye adlarını eklesinler de sayı belli olsun ufaktan liste hazırlayalım bakalım.

26 Ağustos Çarşamba AYPG Florya İftar Turu Katılımcı Listesi

1. Selim Siliğ
  2. Selim Leylak
  3. Levent_K
  4. Ayhan Metinyurt
  5. Hakan Durmuş
  6. Burak Yılmaz
  7. Onur Berberci

@Selim Siliğ

Saatler çok erken bence tekzenden çıktıktan sonra max. 45 dk sürer ki sürmez bile floryaya varmak. 18.45 te floryada olmak kendim için konuşuyorum iyi olmaz 1 saati geçiremem uğraş olmadan strese giriyorum:).Erken gitmek istiyor olabilirsiniz benim için saati değişmeye gerek yok ben tam zamanında oraya gelirim

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Selim Leylak

Tekzen'de bekleyiş süresi + Bakırköy'de bekleyiş süresi 18:30'daki Bakırköy çıkış saatine bak sen kanki. 18:30'da Bakırköy'den çıkınca, çok da trafik olacak, 19:15-20 gibi Florya'da olmamız normaldir. Anca marketten çıkışımız zaten 15 dakika:D Bir 15 dakika daha erteyelim ama erken derseniz.

@Selim Siliğ

18.30 da bakırköyden çıkıp 45 dk floryamı naptın sen adaş ya:D Dediğim gibi siz bozmayın planı ben arkadam gelirim olmazsa bakarsın sizlede gelebilirim işlerim var yetişemeyebilir diye.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Selim Leylak

Trafik, milletin açlığı ve performans düşüklüğü, geciken olur bekleriz az daha falan fıstık.. Hesaba katarsak anca gibi, geç olmasın erken olsun aceleye gerek yok diye düşündüm. Öneri bilgiler onlar zaten kesin değil. ;) Sonradan gelirsen nerede kaldı grup düzeni :D

@Burak Yılmaz

Bi 50 kontörüm olsa olacak da yok işte ulaşılmıyor kimseye napalım gelen gelir daha ne yapayım? :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri