Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Yine keyifli bir akşamdı herkese teşekkürler. Artık haftaya cuma boğaz yaparız heralde. Bu arada Oğuz tekrar hayırlı olsun bisikletin. Artık sana da bulaştı virüs. Beraber uzun turlara da çıkmak dileğiyle... Bu pazar Kilyos'a gidiyorum ben gelenleri beklerim. Bu turlar biraz düşük tempolu oluyor rampalarda arkadakileri bekliyoruz ama keyifli oluyor.

Scudo
evet çok eğlendim bende gayet güzeldi.
Dün gece eve girer girmez hemen teşekkür yazmak istedim fakat adsl bağlantımda sebebini çözemediğm bi sorun çıkdı. O yüzden sabaha kaldı :) Herkeze çok teşekkür ederim :)
Ayhan abiyede ayrıca teşekkür ederim.Dönüşde yolda verdiği tavseiyelerden dolayı...

bi haftasonumuz boş dedik...pedallayalık dedik ondada iş çıkardılar başımıza :( pazar günü için düşünülen organizasyona malesef katılamıyacağım :(

selamlar arkadaşlar:)
dün akşam mesaide olmam nedeni ile tura katılamadım.
gece eve dönüşte haşimide evde görünce şaşırdım.meger oda mesaiye kalmış:)
aytekin kardeş öncelikle geçmiş olsun.sanırım kan başka biri için.
vermeyi çok isterdim fakat bazı durumlardan dolayı kan vermem sakıncalı.
tekrar geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
bu arada yarın için düşünülen bir aktivite varmı.malum tura katılamadık durumlardan bihaberiz:D

Arkadaşlar herkese merhaba.. aytekin abi çok geçmiş olsun.. 0rh+ benim kanım.. gerçi her kan olur demişsin takas nedeniyle.. ben şuan eve gelip okuyup öğrendiğim için verilen saatte olamadım... şuan uygunsada yer söyleyin gelirim olmadı yarın içinde gelebilirim...
0533 350 60 41

evet beyler birazda iş konuşalım
yarın sabah 06:15 florya
06:30-06:40 arası bakırköy gelik önü start olmak üzere uzun bir tur düşünüyoruz genelli,kle çevirme ağırlıklı buna göre uygun olanlar sözü geçen saatlerde buluşma noktalarında olsunlar
teşekkürler
cebim : 0533 371 93 05
sabah görüşürüz iyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
@Aytekin Erzan

Üstüme birden ağırlık çöktü uyanabilirsem eğer gelirim

Gelemezsemde hepinize iyi eğlenceler..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri