Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Merhabalar AYGP :)
Aytekin abi sabah belirtilen saatte Bakırköy Gelik önünde olurum. Tura işi olmayan tüm AYPG üyelerini bekliyorum.

Scudo
o turlara katılmayı çok istiyorum.sabah uyandım bi ara çıkıp gelicekdim bakırköyden size iyi pedallar diyip döncekdim :) malum yeni başladım iyice bi antreman ve alışdıktan sonra o katılımcı listelerinde 1 numara olucam inş. :) bu sabah çıkdım bağcılardan kirazlı rampası ordan bağcılara çıkış iniş ve birazda çevrede turladım umarım en kısa zamanda hazır hissederim kendimi...Bu arada Çarşamba ve cuma akşamları mutlaka gelicem onların beni çok kasmıyacağını düşünüyorum.İyiki bisiklet aldım ve iyiki sizi tanıdım.Tabi bunlar onur Berberci arkadaşım sayesnde oldu ne kadar teşekkür etsem azdır.

birazdsan fatih çıkışlı samet le beraber ufak bi gezinti yapıcaz ortaköy sarıyer tarafı olabilir katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekleriz... :)eminönünden geçicez bisikletçilere uğrayabiliriz..

günaydın avrupalı pedalşörler,bol pedallı günler dilerim.

bu gün ilk defa 3G vınn ile mesaj atıyorum.
mecidyeköyde hava yeni yeni ısınıyor. gökyüzünde küçük küçük bulutlar geziyor.

Bendende herkese iyi haftalar hayırlı işler bol kazançlar...

akşam florya yapıcaz 7-8 gibi belki denk geliriz birileri ile

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
@Selim Siliğ

teşekkürler selimcim, artık dağın tepesinden 3G bağlantısı yapabilcem,artık halkbankın bilgisayar sistemlerini çöp niyetinde masamda üst üste koydum iade edecem.:boese157:

Herkese iyi geceler..
yalçın asıl biz teşekkür ederiz yanlız bırakmadığınız için sen yorgun sefa hasta yinede geldiniz.. ama çok keyifliydi...

çarşamba görüşmek dileğiyle diyelim...

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Cümleten Günaydın AYPG!

Nasılız bakalım salı gününden? İnşeallah bir yaramazlık yok, her şey yolunda. Yolunda yolunda Allah'ın izniyle... Bol kazançlı ve stressiz bir gün diliyorum.

Bu akşam çıkmayı düşünüyoruz Sarıyer tarafına şöyle bir. Katılmak isteyenler haber versinler saat kararlaştırmadık, 7-8 arası olacak gibi; başlangıç noktası sirkeci.

günaydın millet bugün öğleden sonra 15:00 gibi Alper Temircan ile çevirebiliriz katılmak isteyenler ben yada Alper ile telefon temasına geçsin görüşürüz....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri