Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
MERHABA ARKADAŞLAR

haşimcim şu konuya siponsorluk için bir ilgilenilsin, yeni ürün enerji içeceğidir.
captainblack ismi

satış müdürü
kerem aygün

mail: keremaygun@kaptanicecek.com / info@kaptanicecek.com

tel:0212-5740104/06
fax:0212-5740247
cep-0541-5745520

florya-bakırköy/ist.

enerji içeceği-forma yaptırma konularında yardımlarını isteye biliriz.

oooooooooo bizim ege ve akdeniz fatihleri dönmüş,dün akşam kandil nedeniyle katılamadım ,inş cuma akşamı görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
iyi akşamlar avrupa yakasııııııı:)
dün akşam çok keyifliydi .süleyman abicim kulaklarını çok çınlattık:D
kısmetse yarın akşama görüşürüz dostlar.
erman kardeşim bogaz turu istiyodu.grup istegi dogrultusunda yaparız artık birşeyler.

Selamlar iyi geceler.. boğaz havası hikaye araştırdım (gerek google maps gerek karayolları) o güzargahta eğim yokuş tepe dağ vs hiçbişi yok :) tam benlik yol :)
şaka bi yana şöyle kral bi boğaz turu yakışır bize...:) açılışı erken yapın tüm gün bir lokma yemicem :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Arkadaşlar bu akşam iş çıkışı arkadaşıma bisiklet alacağız sonra benim eve gidip bisikleti alıp çıkacağız. Eğer saat çok geç olmazsa size katılırız. Ama bende kimsenin telefonu yok biri telefon yazsın gelirsek telefon açarım.

Bir soru daha Bakırköy çıkışınız kaçta olacak belki yetişebiliriz. Metin bisiklette şu an hazırlanıyor bisiklet. Biz de Bakırköy'de olacağız. Bir aksilik çıkmazsa 20,30 gibi orada oluruz.

@AlperTemircan

Puff.
Boğaz haftaya ertelense bugün yinr Florya yapsanız :rolleyes:

Annemlerin evlilik yıldönümü,dışarı falan çıkacağız, Boğaz'a gelecektm ama olmuyor..
Ama illa boğaz yapacaksanız ayarlamaya çalışcm ama bakalım :)

Onur Bakırköy'den çıkış genelde Florya yapılacağı zaman oluyor. Florya olmazsa Bakırköy'e uğramayız muhtemelen. Ama gelecekseniz sizi sahilyolunda bekleriz.

Fatih bence yıldönümü gibi güzel bir günü kaçırma. Ailenle birlikte bu güzel günü geçir derim. ;)

Bu akşam onur arkadaşımla bana bisiklet alacağız bisiklet şu an hazırlanıyor.Akşam Alıp direk size katılcam bi aksilik çıkmazsa bisikletimn ilk günü ilk saati ve benim ilk turum olacak :) Ama boğazda olacaksa yetişemeyebilrim sanırım floryada olması iyi olurdu.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri