Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Volkan abi mangal üstü boğaz olsa süper olur. Üstüne bir de waffle.:lick3:
Şorriklerim aktı valla.:D

O zaman herkes Merter Tekzen'e ( Burger King ) gelsin oradan grupça kararlaştıralım çıkalım iki yönden birine. Saat 17:00 oldu böyle giderse... :D

Yazan çizen yok :) Numaralar var mı yok mu birbirimizde bilmiyorum, Bakırköy tayfası ile Merter tayfasının iletişim kurması açısından yer ve rota belirlenmesi için benim numaram 0555 577 51 08.

20:00 - 20:30 arası Merter buluşma noktasında oluruz Selim'le beraber.

Selametle.

hadi arkadaşlar haniye listemiz hemen yapılsın pedal dostlarım:D

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız: Rota belli değil, Bakırköy tayfası ile de görüşülüp yolda karar verilecek. Boğaz yahut Florya tarafına gidilecek.

Buluşma ve toplanma yeri: Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati: 20:00

Hareket saati: 20:30

Tarih: 07.08.2009 Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallerinde olacağı meterolojiden alınan son bilgilerce desteklendi.

Not: Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Selim leylak
3. Ayhan Metinyurt
4. Alper Temircan
5. Burak Yılmaz
6. Volkan Karabulut
7. Süleyman Kara
8. Erman Atasoy
9. Ramazan Okyay
10. Haşim Okyay

Not: Katılımcı arkadaşların listeye isimlerini eklemelerini rica ederim.

Arkadaşlar herkese merhaba... üzülerek bildiriyorum ki bu akşam gelemiyorum... hem ortalığı bulandırdım boğaz diye hemde gelemiyorum kusuruma bakmayın.. bu aradada elşektriklerimiz yeni geldi o nedenle ancak yazabiliyorum... florya yapın siz bugün slorya :) bensiz waffle yerseniz pek keyifli olmaz bence :)

şimdide kazasız belasız bol keyifli bol pedallı bol fantalı bol kömürlü bir akşam diliyorum... :) en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

Bugün Florya yapın, haftaya Çarşamba veya Cuma kesin boğaz olsun :)

Rotamız büyük ihtimal ile Florya, aktivite Mangal keyfi olacak sanırım. Erman abiyi mesajı sonrası listeden çıkarttım.

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Selim leylak
3. Ayhan Metinyurt
4. Alper Temircan
5. Burak Yılmaz
6. Volkan Karabulut
7. Süleyman Kara
8. Haşim Okyay
9. Ramazan Okyay
10.

Not: Katılımcı arkadaşların listeye isimlerini eklemelerini rica ederim.

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Selim leylak
3. Ayhan Metinyurt
4. Alper Temircan
5. Burak Yılmaz
6. Volkan Karabulut
7. Süleyman Kara
8. Haşim Okyay
9. Ramazan Okyay
10. Onur Berberci
11. <Oğuz Kaban