Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
22.07.2009 Çarşamba Akşamı Florya Turu Katılımcı Listesi
1.Alper Temircan
2.ayhan248
3.sefa
4.yalçın ( bisiklet akşama hazır olursa.. )
5.Selim Leylak
6.Koray Karaman
7.Burak Yılmaz
8.Samet MİSİR
9.nighteagle1
10.
11.

Katılmak isteyenlerin listeye ismini eklemesi rica olunur.

Scudo
Nedret abi fanta ikramı bu geceye özeldir. Başka bir geceye aktarılamaz. Haberin ola. :D

günaydın avrupalı pedalşörler, iyi günler:D

mecidiyeköyde hava şimdiden yakıcı olmaya başladı. su+nescafe ile başladık güne, bol pedallı günler dilerim.

selam samet zevkli bir tur olacağına inanıyorum,
ayrıntılar hakkında bilgilendirirsen bizleri karar vermemiz daha kolay olur. ;)

iyi günler avrupa yakası

burda yana yana antremana devam ediyorum hava 40 derece birde beni bile savuran rüzgar var. Sizlere iyi turlar en yakın zamanda görüşmek üzre. Yalçın-Sefa-Koray haberlerinizi bekliyorum çıkacağınız zaman haber verin

@Nedret Günaydın

Tek başıma gideceqim için Ağva da 1 gün en fazla 2 gün kalıp kefkene geçicem orda da haftasonuna kadar kalıcam (akrabalarda, memleket olur adapazarı) ama tek olduğum için tabi gelen olursa değişiklik olabilir programda gelenlerede uyacak şekilde bişeyler ayarlanabilir uyarım herşeye :) Çadırda kalmıyorum hiç tecrübem yok birde çadırım yok tabi :)

Merhabalar AYPG :)
Yarın antreman yapma niyetim var. Katılmak isteyenler telefon veya forum aracılığıyla ulaşırsa sevinirim.

Ne habersiniz dostlarım?

Ara ara bakabiliyorum, meydanı boş zannetmeyin. Gözüm üzerinizde. :boese153: :)

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
A.Y.P.G. Lİ BAZI ARKADAŞLARLA ÇOK GÜZEL BİR GECE GEÇİRDİK
Sefa AYRINTILARI AKTAR CANIM....
HOP BÜYÜK HARFLE YAZMIŞIM PARDON....

Selamlar arkadaşlar ,

Hazırlıklarla uğraşıyoruz derken foruma giremedik bi kaç gün. İyisinizdir inşallah. Yarın görüşücez zaten turda..

Aytekin abi Sefa'nın interneti yok :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın avrupalı pedalşörler, iyi günler bol kazançlar.:D

mecidiyeköyde korkunç sıcak başladı.yollar yoğun kalabalık bir trafik var. bol bol sıvı tüketin. bol pedallı günler dilerim.

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeee :)

sağlık sıhhat neşe ve bol kazançlı bir gün dilerim dostlarım.

akşama hiç kimseye söz vermeyin,bize takılın hayatın tadına farklı açılardan varın :boese153:

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

bu haftaki etkinliğimizde uzun yol için hazırlıklarını tamamlayıp yarın için yola çıkacak arkadaşlarımızla kucaklaşıp hayır dualarımızla birlikte son toplantımızı yapıp neşe ile gecemizi noktalıyacağız

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 24.07.2009 Cuma akşamı

Hava durumuna gelince çok sıcak ve mevsim normallaerinde olacak :D

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

24.07.2009 Çarşamba Akşamı Florya Turu Katılımcı Listesi
1.Alper Temircan
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Katılmak isteyenlerin listeye ismini eklemesi rica olunur.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri