Arkadaşlar selam bugünkü florya gezimizde sefa ve yalçına rastladık ben nevzat sefa yalçın süper keyifli zaman geçirdik.. fotolar aşağıda... sefa sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün... ehliyetinide tekrar şimdiden tebrik ederim
Nevzatım ne demek.. şu makinayı bi çözeyim iyice.. fly modu varmış bu makinada florya sahilde uçağın altında çekiliyosun uçağı sürüyomuşsun gibi kokpit pozu veriyomuş cihaz.. öyle dediler ama bulamadım henüz
günaydınlar herkese.. bugün asya kıtasına geçicem o taraflarda üstümüze başımıza alabileceğimiz bisikletçi malzemeleri satan yerler bilenler varmı acep:rolleyes:
Sefayla hazırlıkları sürdürüyoruz. Cumartesi akşam Yenikapı'dan yolcuyuz. Haşim abiyle falan güzel bi uğurlama töreni düşünüyoruz ona göre hazırlıklı olun.
Dün çaktırmadan bi Florya sahil yaptık. Bir de ne görelim Erman abiyle Nevzat abi sahilde Hemen takıldık güzelce vakit geçirdik. Tekrar teşekkürler abilerimizede.
Erman abi msn adresine mesaj attım. Resimleri mail olarak orjinal boyutta atabilir misin.
Ehliyet sınavını başarıyla geçtim MOTOR 93 havamıda atıyım Bu cumartesi direksiyon 'dan sonra yola çıkıyoruz,bugun rota'nın son Rütuşları kaldı,yalçınla halledip,sizlere sunucaz düşünceleriniz bizim için önemli
Selam dostlar nasılsınız yaw? Okuduklarıma göre bomba görünüyorsunuz.Bizde 1 saat kadar oluyor avşa adasından tatilden döndük.Yarın güzel bir tur yapalım valla özledim sizleri ve bisiklete binmeyi...
Valla Burak kardeşim avşa on numara deniz kum kızlar falan fistanGüzeldi herşey hele bir de bizim memoyla 1.5 iskender abimizi görcektiniz tanıcaktınız ki ammmann edi ile büdü gibiydiler Allah aynı pansiyonda buluşturmuş birbirleriniÇok makaraydılar.Nese çarşamba turunda görüşürüzde daha iyi anlatırız inş.Görüşürüz.
@Sefa
Afferim lan sefa hayırlı olsun şimdiden ehliyetin.Goççum benim.
@brksyhn
Merhaba burak kardeşim naber ya sen nerelerdesin hayırdır noldu da bıraktın ne güzel geliyordun özlettin kendini valla...