Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Merhabalar dostlarım.

Şirketteki yeni görevim sebebiyeti ile, gündüz kuşağında sizlerle ve forumla pek ilgilenemeyeceğim. Bilginiz olsun. ;)

Azıcık özleyin beni. :rolleyes: :)

Görüşmek dileği ile.

Scudo
Arkadaşlar selam bugünkü florya gezimizde sefa ve yalçına rastladık ben nevzat sefa yalçın süper keyifli zaman geçirdik.. fotolar aşağıda... sefa sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün... ehliyetinide tekrar şimdiden tebrik ederim :)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

günaydın avrupalı pedalşörler,iyi günler bol kazançlar.:D

mecidiyeköyde cayır cayır yanan bir hava var. bu gün çok sıcak olacağa benzer . bol bol sıvı içecekler tüketmek lazım. bol pedallı günler dilerim.:D

sefacım tebrikler ehliyet için tamammış.hayırlı olsun kardeşim.

günaydınlar herkese.. bugün asya kıtasına geçicem o taraflarda üstümüze başımıza alabileceğimiz bisikletçi malzemeleri satan yerler bilenler varmı acep:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: NevzatD
bu günlerde bir sessizlik almış başını gidiyor :(
eee millet yokmu bir şeyler yapan yada yapmak isteyen,kımıldayın yahu :D

Merhabalar AYPG :)
Nedret abi saat 4 gibi karşıda olacağım. Maşa 1 ayın sonunda olmuş. :D
@BurakYılmaz
Asya yakasında delta, velespid, kaçkar ve yeşil var.

• Beğen
Tepkiler: Burak Yılmaz
Selamlar Avrupa Yakası..

Sefayla hazırlıkları sürdürüyoruz. Cumartesi akşam Yenikapı'dan yolcuyuz. Haşim abiyle falan güzel bi uğurlama töreni düşünüyoruz :D ona göre hazırlıklı olun.

Dün çaktırmadan bi Florya sahil yaptık. Bir de ne görelim Erman abiyle Nevzat abi sahilde :):) Hemen takıldık güzelce vakit geçirdik. Tekrar teşekkürler abilerimizede.
Erman abi msn adresine mesaj attım. Resimleri mail olarak orjinal boyutta atabilir misin.

Selamlar Grup,

Ehliyet sınavını başarıyla geçtim MOTOR 93 havamıda atıyım:p:D Bu cumartesi direksiyon 'dan sonra yola çıkıyoruz,bugun rota'nın son Rütuşları kaldı,yalçınla halledip,sizlere sunucaz düşünceleriniz bizim için önemli ;)

beyler akşama sarıyer tarafına gidicem eşlik etmek isteyen varsa yol üzerinde bi yerde buluşabiliriz :)

Selam dostlar nasılsınız yaw?:) Okuduklarıma göre bomba görünüyorsunuz.Bizde 1 saat kadar oluyor avşa adasından tatilden döndük.Yarın güzel bir tur yapalım valla özledim sizleri ve bisiklete binmeyi...

herkeze merhaba:)

ne güzel hala tanıdığım çoğu kişi devam ediyor benim gibi değil yani...

@Burak Yılmaz

Valla Burak kardeşim avşa on numara deniz kum kızlar falan fistan:)Güzeldi herşey hele bir de bizim memoyla 1.5 iskender abimizi görcektiniz tanıcaktınız ki ammmann edi ile büdü gibiydiler Allah aynı pansiyonda buluşturmuş birbirlerini:)Çok makaraydılar.Nese çarşamba turunda görüşürüzde daha iyi anlatırız inş.Görüşürüz.

@Sefa

Afferim lan sefa hayırlı olsun şimdiden ehliyetin.Goççum benim.

@brksyhn

Merhaba burak kardeşim naber ya sen nerelerdesin hayırdır noldu da bıraktın ne güzel geliyordun özlettin kendini valla...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri