Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
İyi günler Avrupa Yakası,

Hazırlıklar bitti , heyecanla saatimizi bekliyoruz :) Bakırköyde görüşmek üzere..

yalçın-koray-sefa hayırlı yolculuklar pedalşör kardeşli üyeleri, yolunuz açık olsun.:D

alpercim ellerine sağlık görevini başarıyla tamamlamışsın.

Merhabalar AYPG :)
Saat 12:36'da Yalçından aldığım mesaja göre Balya'dalarmış. Muhtemelen şuan ilk mola yerleri olan İvrindi'ye varmışlardır. Herkese selamları var.

@AlperTemircan

Bir daha konuşursan bizden de selam söyle Alper ayrıca özellikle sefanın durumunu sor:)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Sevgili AYPG selamlar saygılar... istanbul dışında olduğum için turlara katılamadım.. ancak fazlasıyla özledim.. en kısa zamanda görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Günaydınlar herkese,

İyi haftalar dilerim.

Tura çıkan kardeşlerime de hayırlı yolculuklar diliyorum.

@ Süleyman abi dün TV de Telefon kulübesi yarışmasında gördüm abicim seni :) Çekimlerini yaparken oradaydık hatırlarsan :)

Yapımcı hikayelerini filan çekmişler :)

Sen 3 bölüm deyince balyoz filan kırılmış hatta :)))

Şaka bir yana tam biz giderken kamera seni çekmiş abi.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Sessiz bugün AYPG!

Ben bile iyileştim gibi inşallah canlanın biraz çarşamba turuna görüşmek üzere.

Selametle.

herkese selamlar beyler keyifler nasıl:)

yokmu sarıyer tarafına giden birlikte pedallayalım?

@Burak Yılmaz

Merhabalar AYPG :)

Yalçın bu sabah saat 08.08 de attığı mesajda Bergamada olduklarını, öğlene doğru İzmir'e varıcaklarını ve hiçbir sorun olmadığını belirtmiş. Ayrıca herkese selamları var.

Burak çıkasım var aslında. İstersen çıkalım birlikte.

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
alper şimdi girdim içeri tek başıma sıkıldım abandım pedala valla rüzarda var gerçi ama :) özel msj atamıyorum sen bana msnini yazarmısın ;)

@Burak Yılmaz

Ben de senden cevap bekledim yarım saat kadar. Cevap gelmeyince bastım çıktım. Rüzgar fena yordu beni. :D

Msn adresimi göndereyim ama girdiğim söylenemez.:D

• Beğen
Tepkiler: Burak Yılmaz
Selam Avrupa :)

Bi hafta Ilgaz'da, dağın başında, çok iyi oldu :)
Koştum, yüzdüm, futbol, basketbol, üstüne son gece fantalar:D

Karadeniz cidden çok güzel, son gün biraz sel de görmüş oldum ama olsun:D

Herkese iyi haftalar.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Selamlar AYPG :)

Bizim kaçaklar Kuşadası'ndalarmış. 1-2 gün orda kalacaklarmış.

@AlperTemircan

Bana da Sefa mesaj atmış, kamping'in adı neydi diye, sonradan uyandım yola çıkmış olduklarına:D

Bisikletçileri çekiyorum galiba:D

Kastamonu'nun sahil ilçesi Cide taraflarında bi yol, tek gidiş tek dönüş,bol virajlı, inişli çıkışlı falan, bildiğiniz Karadeniz sahili:D

Bi tane çeşme yanından geçerken 2 bisikletli gördüm bol çantalı falan, durdurdum babamı, baştan Merhaba dedi bana, ben de merhaba dedim 1-2 soru sorunca cevap veremedi, Hollanda'dan gelmişler, 4500 km olmuş, İngilizce muhabbet ettik ama çok aceleci davrandıkları için pek birşey de soramadım doğrusu.
İnebolu'ya gidiyorlarmış o gün, son durakları neresi soramadım,aslında unuttum:)

(link)(link)

Şehir bisikleti kullanıyorlardı, genç olan bütün çantaları almış nerdeyse,sanırım baba-oğullar, birinde Trek vardı ama diğerinin markasını daha önceden duymadığım için hatırlamıyorum :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri