Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kamp hazırlıklarım devam ediyor ümit dostum.

şu an için titanyum kamp seti araştırıyorum bende,gerçi buldum gibi bir şeyde yarın netleştiricem.

hava baya bir güneşlendi gibi,hazırlık yapalımmı.

Scudo
@Nedret Günaydın

Kaptan, açılışı yapalım, listeyi oluşturmaya başlayalım derim ben.

Fakat, güzergah Taksim olur ise eğer, Levent abi sıkıntı yaşayabilir. Tabii, 4 teker yerine 2 teker ile gelirse. :rolleyes: :)

Selam herkese hayırlı Cumalar.Bugun ne yapıyoruz kendini deli gibi genç hisseden yerinde duramayan aypg ahalisi:D Okuldan çıktığım gibi gelicem inş. da yetişicem.Hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@AlperTemircan

Sağol Alper kardeşim; ona baktım evet, ama galiba aynı aparatlar sadece 1106 (30$) ve 1606L (30EU) için uyumlu. En kötü ihtimal; 1106'yı alıp aparatlarını kullanıcam.

Ya akşam hava nasıl olacak, çıkacak mıyız, benim de henüz kesinleşmedi gerçi.

Kaptan,
Astoria, beyaz, corner.

Nasıldır?

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

bu haftaki etkinliğimizde çay ve kahvelerimizi yudumlayıp,güncel olaylarla ilgili fikir alış verişi yapıp kahkahalar eşliğinde geceyi değerlendiriyoruz.

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,zeytinburnu-kazlıçeşme-samatya-sultan ahmet meydanı.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 27.03.2009 Cuma akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim.

27.03.2009 Avrupa Yakası Pedal Grubu Cuma Akşamları Geleneksel Sahil Turu Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Nedret Günaydın
2. Haşim-O
3. Levent_K
4. Süleyman
5. Ayhan
6. Selim
7. Aytekin-E
8. Temo90
9. Alper
10. .

Gezimize iştirak edecek arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

akşama parçaları getireceğim gelirken ;)

ona göre parça sahiplerihazır olsun akşamki yoklamada

@Nedret Günaydın

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
27.03.2009 Avrupa Yakası Pedal Grubu Cuma Akşamları Geleneksel Sahil Turu Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Nedret Günaydın
2. Haşim-O
3. Levent_K
4. Süleyman
5. Ayhan
6. Selim
7. Aytekin-E
8. Temu90
9. Alper
10. Koray Karaman
11. .
12. .
13. .
14. .
15. .

Gezimize iştirak edecek arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

• Beğen

1. Nedret Günaydın
2. Haşim-O
3. Levent_K
4. Süleyman
5. Ayhan
6. Selim
7. Aytekin-E
8. Temu90
9. Alper
10. Koray Karaman
11. Emrah Kuyumcu
12. .
13. .
14. .
15. .

• Beğen
Bana mesai görünüyor gelmeyi çok istiyordum ama sanmıyorum 9'dan önce çıkamıycam zaten bu spd ayakkabı yüzünden acayip moralim bozuldu sirkeciden çöp bile almıycam bundan sonra en kötü ayakkabıya 200 liradan fazla fıyat çekiyolar..:mad::mad: Tamam biliyoruz yaptığımız spor pahalı ama bu kadar'da abartılmaz ki kardeşim..

Fiyatlar böyle Sefa, Sirkeci dışında alırsan daha da pahalı olur büyük ihtimal :)

1. Nedret Günaydın
2. Haşim-O
3. Levent_K
4. Süleyman
5. Ayhan
6. Selim
7. Aytekin-E
8. Temu90
9. Alper
10. Koray Karaman
11. Emrah Kuyumcu
12. . FatihGüven
13. .
14. .
15. .

• Beğen
@Sefa Yıldız

Kıvırma şimdi Sefa. Bu işsizlikte ne mesaisi? :045:

Sorduklarının hepsi SIDI marka ise eğer, çekerler Sefa. Hem senin ne işin var SIDI ile? Cebine ve kendine daha uygun bir ayakkabı alsana. ;)

Mesela Shimano'lar biraz daha uygun :)

Ve oley SultanAhmet:D

Tamam Sidi' ye birşey demiyorum Ama ya kardeşim nette o kadar ayakkabı var Allah Aşkına Burası SİRKECİİ SİDİ'den başka ayakkabıda yok,Onu geçtim tranz barend baktım onlarda yok çekiyo saçmalık forum'dan bulursam alırım bulamazsam almıyorum.. Herkez çakal olmuş cıkmış,neyse napalım hayırlısı.

sefa
metin ustanın dükkanınada bak,uygun bir şeyler vardır muhakkak.

aklında bulunsun ayakkabının 2. eli (sağlık açısından) riskli olmakla birlikte acele etme zaman içinde uygun bir şeyler bulunacaktır. ;)

akşamada bizi ekme borucu sefa ünvanını alırız bak senden geri. :D

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Abi durum şuan için mesai görünüyor ,iş yok diyosunuz ama ben sabah 6 dan akşam 10 a kadar çalısıyorum ...Allah bozmasın iş olsunda çalışalım yetişe bilirsem inşallah gelicem ama söz vermeyim

Hadi akşama görüşürüz, ben biraz Almanca çalışayım:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri