Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
aytaç merhaba kardeşim nasılsın iyimisin sesini duyan hacımı hocamı olacak bilmem yani,oy konusunda sonuna kadar haklısın.arasıra bize katılırsın inş.

pazar organizasyonu hakkında yarın akşam saatlerinde kesinleştiririz...
Göktürk olabilir
Çatalca nasıl? oylayalımmı?

Avrupa yol bisikleti grubuna katılmak isteyen arkadaşlar için gerekli açıklamalar ilgili başlık altında yayınlanmıştır. Bilgilerinize.

@nighteagle1

Benim hocalıkla hacılıkla bi işim olmaz yahu. Memlekette haddinden çok çakma hacı hoca var zaten...:)

Bu ülkedeki sistem hiçbir meslek adamını, hiçbir hukukçusunu, hiçbir eğitmenini, olması gerektiği gibi layıki ile yetiştirmediği gibi din adamlarınıda aynı çarpıklık içinde yetiştiriyor malum...Bu nedenle krizlerde böyle teğet geçiyor hamdolsun:)

Günaydın Avrupa Yakası

Hayırlı cumalar herkese, akşam için hava iyi olabilir mutlaka çıkalım

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
1-XCM maşa
2-Amoeba vitra gidon temuçin
3-Zoom gidon boynu alper
4-Acera arka aktarıcı
5- Bontregar dış lastik 2,00 ayhan ağbi
6- Irc dış lastik 2,00
7-Zoom sele borusu Ayhan ağbi

8-28 jant iç lastik sıfır 2ad Süleyman ağbi
9-28 jant dış lastik sıfır 2ad Süleyman ağbi

akşama hava güzel olursa çıkarız,gelirkende parçaları getiririm.

günaydın avrupalı pedalşör kardeşliği, iyi cumalar hayırlı işler dilerim.:D

mecidiyeköyde hava yeni yeni düzelmeye başlıyor.sanırım öğlen hava açacak gibi.tur için güzel bir gün sayılır.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
akşama hava güzel olucak arkadaşlar bizde turumuzu gerçekleştireceğiz, merak etme kaptan, güzel olacak.

@Levent_K

levent ağbi,
yüzünü gören cennetlik olacak yakında :D

gün içinde akşam turumuz için program yapalım,sultanahmet havasıda almıyalı baya çok oldu :D :D

not:yağmur yağmazsa çıkalım

• Beğen
Selamlar ve tünaydın arkadaşlar;

Akşam için tur var mı, belki ben de gelebilirim, ama söz vermiyim :rolleyes:

Size bi sorum olacak; gerçi forumda konu açmıştım ama çok bulunmaz bişey arıyorum galiba.
Sigma 1606L kilometre saatimin (kablolu) bisiklet üzerinde takılı olan tüm aparatları, çalınan bisikletimle gitmişti, elimde sadece saat kaldı, aparatları nasıl bulabilirim, fikriniz var mı? Aslı bisiklete sorduğumda; Sigma'nın ek aparat getirmediğini söylediler. İnternette yabancı 5-6 sitede satılıyor, 5 euro civarında, ancak shipping ile saatin buradaki fiyatını (30EU) da buluyor :eek: Ne yapmalı, yeni mi alıcaz seve seve ? :D

Herkese hayırlı işler ve hayırlı Cumalar...

Emrah KUYUMCU

• Beğen
@Nedret Günaydın

Hava biraz daha ısınsın, her yere gideriz
Sen kamptan haber ver, ne cins tulum alacağız zs..

Bu akşam gelirim tur olursa.

• Beğen
Günaydınlar AYPG.:)
Bugün hava güzel olucak gibi. Tur olursa gelmeyi çok istiyorum ama derslerden dolayı büyük ihitmalle gelemeyeceğim. Hani bir mucize olurda ders olmazsa en geç hareket saatine kadar Tekzen'de olurum.

Emrah abi eğer düşük modellerin aparatları 1606L'ye oluyorsa, al ucuzunda bir model keyfine bak. Ama olmuyorsa hiç uğraşma yenisinden bir 1606L al.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri