Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeee ;)

mobilya sektöründe kdv indirimi nedeni ile bu sabah erkenden şirketteyim,patlama bekliyoruz şu ana itibarı ile ;)

vatana millete hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Günaydın Avrupa Yakası

İyi günler herkese, hayırlı olsun Nedret abi, umarım gelecekte ülkemiz daha iyi yerlere gelir.

• Beğen
heyecanla bekliyoruz temuçin,
umudumuz başkanın dünkü açıklaması ile tekrar alevlendi.

sektörde binlerce işçi açıktaydı bu belki bir nezdede olsa ekmek parası çıkarmak için iyi bir adımdır.

• Beğen
avrupa yakası

elimde bir kaç parçam var,ihtiyacı olan dostlarıma hediyem olmakla birlikte güle güle kullansın.

1-XCM maşa
2-Amoeba vitra gidon
3-Zoom gidon boynu
4-Acera arka aktarıcı
5- Bontregar dış lastik 2,00
6- Irc dış lastik 2,00
7-Zoom sele borusu

8-28 jant iç lastik sıfır 2ad
9-28 jant dış lastik sıfır 2ad

günaydın avrupa yakası pedalşörleri hayırlı işler,iyi dersler.:D

mecidiyeköyde yağmurlu bir sabah, hafif soğukla beraber yağmur çisildemeleri var .

• Beğen
Tepkiler: temucin90
5- Bontregar dış lastik 2,00
7-Zoom sele borusu
kaptan bu malzemelere benim ihtiyacım var.:D

@Nedret Günaydın

Nedret abi gidon konusu tamamdır. Uygun bir vaktinde getirirsin abicim.

Teşekkürler

Bendeki 25.4mm çaplı 62cm uzunluğunda yükseltili olan Borla gidonu ihtiyacı olan birine hediye :)

• Beğen
Günaydınlar AYPG.:)
Herkese hayırlı günler, hayırlı işler.

Nedret abi gidon boynu 31.8 ise onu da ben alabilirim.

• Beğen
Teşekkürler Nedret abi. Bu cuma ders saatlerinden dolayı büyük ihtimalle tura katılamayacağım. Uygun bir zamanda hallederiz.

Bu pazar gidemediğimiz,şu keşif turuna çıksakmı tabi.. Unutmadan oyları verdıkten sonra toplanalım...

Hobaa, ne oluyor bakim burada. :)

Dün, gün boyu günlük güneşlik seyreden hava akşama doğru bozdu. Tam ben paydos etmiştim ki, ufaktan yağmaya başladı. Zeytinburnu tramvay durağının oradan geçerken, birden dolu yağmaya başladı kafama :eek: Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk yani. :D

Birden değişen hava, vücut ısımı da yerle bir etti ve başımın ağrısı iyice azdı. Ben de son sürat pedala asılmaya devam ettim.

Neyse ki evim fazla uzakta değil, bu yüzden gönül rahatlığı ile su birikintilerine dalıyordum. :)

Pazar günü etkinlik olursa katılamam, bu hafta yengenize sözüm var. ;) :)

Cuma günü hava ne olacak? Meteoroloji uzmanları açıklama yapın bakim. :)

• Beğen
Pazar Günü allah izin verirse oyları verdikten sonra bisikletime atladığım gibi kemerburgaz tarafına gidicem göl varmış oralarda 2 tane kafa dinleyim diyorum bir pazar''da iyi gelir hem pazar günü hava açık 17 derece gösteriyor artık ne kadar doğrudur bilemiycem.

kemerburgaz'da ne işin var :7:
göktürk'e gitmek varken :D

kemerburgaz'ı geçince kısırmandıra ve ihsaniye güzergahına devam ederken sol tarafında kalacak göller var.

hatta kısırmandırayı geçince soldan içeri toprak yol var,traktör yolu gibi birşey.
o yoldan içeriye doğru gir,o yol seni bolluca ve boğazköy'e kadar çıkarır.zaten etrafında balık tutan birileride olur muhakkak tarif alabilirsin.

dönüş içinde habipler-askeriye yolundan mahmutbey'e ulaşıp oradanda şirinevler yönüne pedallarsın.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@Sefa Yıldız

sefa pazar günü konusunda ortak hareket edbiliriz oy vermenede gerek yok ben bi sandık getiricem tura gelen arkadaşlar oylarını bu sandığa atacaklar sonra ben sandığı yüksek seçim kurulu mu kurumumu ne ona götürecem bisikletle ankaraya böylece acayipte ses getirici bir olay olacak bisiklet için

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@AYTEKİN ERZAN

Tamam Pazara nere gidiyoruz Acıkcası bennnnnnn GÖKTÜRk diyorum :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri