Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
günaydın avrupa yakası pedalşörleri, gününüz aydın ola hayırlı işler, iyi dersler.:D

mecidiyeköyde güneşli hafif rüzgarlı bir gün, baharın gelişi gibi sanki, tur için güzel bir gün.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Günaydın dostlar....

@ Özgür Abi başınız sağolsun,mekanı cennet olur inşallah.

İşlerimizin yogunlugun'dan turlara katılamaya bilirim,ama pazar günü tur olursa yağmur çamur dinlemem gelirim dostlar :)

selam avrupa yakası tur günü ama tur hakkında yazan yok kimse hevesli olmasa gerek hava bozucak gibi görünüyor.

merhaba selim tur için fitbas durumdayım.:D
akşam tur olmasa bile istersen bakırköy yaparız.

bu akşam yağmur yağacandan tur-mur yok...........

beyler yağış yok gibi ben çıkmak istiyorum, bana eşlik eden olursa çıkalım,şansımıza yağarsa yağsın ne dersiniz mesajlarınızı bekliyorum.
demeye kalmadı acaip yağmur indirdi,anlaşılan biz bu akşamda evdeyiz.

Merhabalar Avrupa Yakası.:)
2-3 gündür foruma çok giremiyorum. Kurs ve okul fena yoruyor.
Yağmurda iki haftadır tam tur öncesi başlıyor. Bize garezi mi vardır nedir?:D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
beyler nerede bu gurubun kaptanı biz dün çıktık hava raporlarını biliyorsunuz çarşambaya çakılmadınız ya bir gün önce olur sonra olur kaptan ona göre dümen kırmalı yani doğrumuyum....

• Beğen
arkadaşlar şimdi aklıma geldi yine geçen hafta reklamını yaptığınız keşif turunun fotoları hala daha yok ne iş kimler gitmişti biz 5 kişi falan o tarafa doğru çıkmıştık yola fakat talihsiz bir olay bizi tüyap kule civarında geri dönmemize neden olmuştu bunu yazmıştık ama sanki siz gidip foto da almıştınız fakat hala yok hayır yani gurup üyesi matodor da var yükleyemediler falan diycem ama aklım ermedi nerede bu fotolar yoksa eski tip makinelerle çekildide hala banyo yapılmadı eğer öyleyse benim garajı karanlık oda olarak kullanabilirsiniz
bu arada sayın haşim bu yazıyı okuyorsan bana şu konuda yardımcı olabilirmisin şöyleki önceden avatar yapabildiğim bir fotoyu şimdi neden yapamıyorum
forum bana ingilizce olarak büyük geldiğini söylüyo ne yapmam lazım nasıl küçültürüm ben olduğu gibi koymaya çalışıyorum ama olmuyo napmak lazım

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri