Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
günaydın avrupa yakası pedalşörleri,iyi günler hayırlı mesailer ve iyi dersler.:D

mecidiyeköyde hava hafif soğuk, zaman zaman güneş açıyor.tura için şartlar uygun.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Scudo
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

sağlık sıhhat ve neşe dolu bir gün dilerim herkeseeee :60:

kamp için hazırmısınız,duyuru birazdan yayınlanıyor

hayırlı günler millet
emrah güle güle kullan yeni makinanı

uygun fiyata çadır ve tulum bulmamız lazım taner 30-40 tl den bahsediyordu ama ne derece bu havalara uygundur? nerelerden alınır ? kamış için ne tür takım gerekir?

kaptan bide şu konulara el atsan :D

balık malzemelerini düşünme orada bulunan diğer arkadaşlarımızdan faydalanacağız.makine-kamış ve rapala turna için ideal.

bende 2 çadır var ama bir tanesi fatih'te idi oda getirir tamam işte sıkışırız.

lafuma 4 kişi alır
fatihte bulunanda 3 kişi sıkışınca sıcacık uyunur.

• Beğen
Tepkiler: umicek
@Nedret Günaydın

kaptan o zaman bi uyku tulumu ayarlasak söle orta yollu
hallolmuş olur :D kamışta var zaten

Nedret abi,Bu Pazar Belgrad'a Gidiceksek ! Avrupa Yakası Olarak Senin Söylüyeceğin Bir Noktada buluşmak mantıklıdır. Sanırım Kimler geliyor Bir görelim değilmi ? Avrupaaaaaaa Göster kendini Havalarr Düzeldi..Farkımızı ortaya koymanın zamandır kanımca .

evet sefa toplanıp gurup haline pedallarız,toplanma yeride her zamanki bakırköy sahildeki köprünün altındaki otobüs durağı olur yine.

Evettt, ben geliyorummm Pazar günü :) Bu arada; bu sabah 6 gibi çıkıp bi tur atıp sezonu açayım dedim, ben bitmişim yaa :rolleyes: Belgratta inşallah açacaz bacakları :)
Güzel dilekler için sağolun dostlar, ilk fırsatta aranızdayım zaten ;) Ah şu yağmurlar da olmasa...

selamlar arkadaşlar:)
belgrat gezisi için ben derimki, A.Y.P.G. olarak diger gruptan ayrı gidelim ve orada faaliyetlerimizi A.Y.P.G olarak yapalım
nedenini sanırım açıklamama gerek yok azçok biliyosunuzdur işte yaa:D:D
çok kalabalık olacak.anladınız siz onu:)
tabiiki bu benim nacizane fikrim.sizler ne dersiniz.
(bu arada bu teklifim sakın olaki bir ayrımcılık yada ne biliyim başka bir anlam yüklenerek düşünülmesin ok. )

@Ramazan Okyay

bende ramazanla aynı fikirdeyim arkadaşlar.:D

Ayrı Gayrı Olcaksa ! Ne işimiz Var Belgrad'ta Gidelim Çatalca'ya Sözünüz Var benimde götürecektiniz..

@Ramazan Okyay

Ramazan abiye ben de katılıyorum; ama tabi turun güzergahında bütün grupla birlikte hareket etmeyeceğimiz anlamına gelmez. Hep beraber gidilir, ormanda isteyen istediğini yapıyor zaten, geçen seneden biliyoruz. Dönüşte de muhtemelen gruplara ayrılıyor herkes. Katılıyorum aynen ;)

Ben de Ramazan abime canı gönülden katılıyorum. O kadar kalabalıkta rahat olabileceğimizi sanmıyorum.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri