Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@umicek

ümit dostum
yer tespiti,konaklama , çadır kurma alanı ,ateş yakmak için uygunluğu ve ulaşım planları yapıldı.
son rotuşlarını yapayım tam netleşsin bir kaç gün içinde ayrıntıları paylaşacağım sizlerle.

Scudo
@Nedret Günaydın

eline sağlık dostum
peki gelmek isteyenlerin yanında bulunması gereken zorunlu malzeme nedir ?
mesela cadır falan temin etmekmi gerekecek bunları taşımak için gerekli donanım lazım olurmu ?
bende ne cok soru sordum beyaaaa :D

konaklama yapacaklar için
çadır
uyku tulumu
kendi yiyeceği ve içeçeği (fanta sınırsız )
yağmurluğu yani kamp malzemeleri yanında olacak açıkçası.

he birde göl kenarında olacağımızdan balık oltaları ;)

@Nedret Günaydın

ben arabayla geliyorum o kadar malzeme bisiklette taşınırmı yahu :D

Niko Abi 2 Günlük Geziyi,otel,Pansiyon olarak Yapsak ?

eksiklerimiz çok O yüzden diyorum bu ekonomik kriz'de çadır tulum:7: Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden Çıkamıyorum.

@Sefa Yıldız

Gözünde büyütme Sefa,30-40 liraya çadır ve tulum bulabilirsin.Geçen Koçtaş'ta gözüme çarpmıştı

beyler yarışçılarda döndüğüne göre cuma akşamını beklemeyelim.çarşamba akşamı sucuk ekmek yapalım ne dersiniz ,cuma akşamıda isteğe göre köfte yaparız:D .elleri görelim.

ümit, taner ne dersiniz?online gördüğüm için size soruyorum

@nighteagle1

abi yağmur yağmazsa olabilir
ben cok kofladım yollar ve yağmur gözümde büyüyor :( :eek:

@tanerxc500

taner benimde bunlar eksik açıksası bende düşünüyordum nasıl yapcaz diye
bi bakmak lazım

Herkese selam Avrupa Yakası !

Uzuuuuuuun :) bir aradan sonra ilk defa yazıyorum, hatırlamayan çıkar mutlaka :rolleyes:
Avrupa Yakası Pedal Grubunun en talihsiz üyelerinden biri olan ben :( , Aralık ayı başında çalınan bisikletimden sonra, iyice salmışım kendimi ki sormayın :rolleyes:
Daha önce yazacaktım ama, kendimi garantiye alıp öyle yazayım dedim. Nihayet bugün (Pazartesi) yeni bisikletime kavuştum :D Forumda ve çevremde sessiz sedasız yaptığım araştırmalar sonucu, şu an hem kendimi geliştirebileceğim, ve daha üstüne zaten çıkamayacağım bir modeli belirleyip aldım nihayet; TREK 6300. (link) linkinden görebilirsiniz, (beyaz renkli olan). Bisiklet montajından çok anlamadığım ve biraz sabırsız olduğum için, en kolay yolu seçtim :rolleyes: Evet, üstadlarımızdan yorum ve görüş beklerim naçizane :)

Yeni sezona yeni bisikletimle ve sizlerle yeni başlangıç yapayım diye yazdım. Öncelikle hepinize selamlar, konu almış başını gitmiş zaten, son birkaç sayfayı okuyabildim, Alanya turundan dönenlere büyük tebrikler. Çarşambayı bilemiyorum ama, Cuma akşamı gelmek istiyorum mutlaka. Ayrıca; Pazar günü Belgrad'a kimler gidiyor? Ben de geleceğim inşallah.

Görüşmek üzere;
Emrah KUYUMCU

@dunyaikincisi

sabahın 06:30 undan tüm A.Y.P.G na günaydınlar:)
emrah kardeşim yeni bisikletin hayırlı ugurlu olsun Allah gülegüle kullanmayı nasib etsin inşallah.aramıza tekrar hoşgeldin:)
görüşmek üzere

Emrah abi hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

Günaydın Avrupa Yakası

Hobbaa, güneşli ve güzel bir İstanbul sabahından herkese selamlar ve sevgiler.

Yeni canavarın hayırlı olsun Emrah, tez zamanda aramızda olasın emi. Bu yaz çok yoğun geçecek, bir an önce hazırlayın kendinizi. 100 km. lik turların yarısında ben bittim diye başımıza ekşimeyin ondan sonra. :p :)

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Avrupa Yakası :D

Hava Güzel Olunca Keyf'lerde Güzel Oluyo SÜleymaniye'de Hava Güneşli tur İçin Güzel Bir Gün :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri