Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Pazar için Grup'tan Hala Tek bir ses Çıkmadı ... ! Ramazan abimin dediği gibi mi ! Yola çıkıyoruz yoksa, Toplu olarak öbür gruplamı gidiyoruz.. Evet Beyler Herkes Birşeyler Söylesin Kararlaştıralım..

arkadaşlar,
organizasyonda guruplaşmalar olursa istenilen ortam ve hava bir türlü sağlanamaz.kopmalar neticesinde paylaşılacak olay kalmaz ve zaten gezi o anda bitmiş demektir.
guruplar arasında sen şucusun-ben bucuyum,sen onlardansın veya ne bileyim ben bunlardanım gibi ayrışmalar hoş olmaz.

ilk çıkışta birlikte gideriz piknik alanına kadar orada herkesle birlikte oluruz,he mangalı ortak yakarız yada ayrı bir şeyler yaparız ona o zaman karar veririz.
bence bu daha makul,hem hiç kimse kırılmamış olur.

tanıdık,tanımadık bir sürü kişi gelecek,amaç dostluk ve bir şeyleri paylaşmaksa bunu başarıyoruz ve sonuna kadarda götürelim.

ayrıca bir şey daha belirtmek istiyorum,
bu formun en aktif gurubu olarak ibret alınıp örnek olan formun bel kemiği olan bir mertebeye sahipiz.etkinlikten elimizi çekersek tüm çevremizdekileri hüsrana uğratmış oluruz.
hani ben her tur duyurumda yazıyorumya "dostlukların pekiştiği,bilgilerin paylaşıldığı" A.Y.P.G. bunun arkasında duralım.

@Nedret Günaydın

kaptan yazdıkların için teşekkürler
ortada yapılmış bir plan var tabiki kimse buna uymak zorunda değil herkezin kendine göre haklı bir nedeni vardır ama biraz uzlaşmacı olunmaz ise bir sonuca varılmaz.
Kimsenin uyumsuz oldugunu ima etmiyorum...
öyle olsaydı zaten avrupa yakası bu günlere kadar gelemezdi...

Bisiklet camiasında ayrımcılık olmaz, gruplaşma olmaz. Herkesin ana fikri aynıdır. Bizimkilerin korkusu, aç kalmak. :eek: :)

Geçen seneden hatırlarsınız. 105 kişiydik. Dolayısı ile, mangal başında curcuna yaşanmıştı. Bizim yapmak istediğimiz, ayrı bir yerde mangal yapmak.

Hatta şöyle de olabilir. 1 mangal değil de 2, bilemedik 3-4 mangal birden yakılır. Böylece yığılma azaltılır, curcuna olmaz.

Sabah toplanma merkezimizden hep beraber ana toplanma merkezine gidilecek, iki yaka birleştikten sonra yine hep beraber Belgrad'a pedal basılcaktır.

mangal olayı mantıklı olarak ayrı olabilir
yiyecek secimi farklı olabilir
o kadar sıra beklenmemis olur
haşim, ramazan, ben ...ilk turumuzda mangala katılamamıstık zaten

Haşim abi 20.30 muydu?
Metroların kesiştiği yer var ya ordan uzatıyım lastikleri ;)

Niko abi senin de çadırı getiriyim artık :D

@Nedret Günaydın

22 MART BELGRAD ŞENLİĞİNE Gelicek listesine AYPG TEAM olarak eklerseniz Gögsümüz Kabarız Nedret Bey ;) :rolleyes: :D

@fatihgüven

Evet Fatih, 20:00 bile olabilir. Ben 19:30 da paydos ediyorum çünkü. ;)

İstersen sen metronun turnikesinden hiç çıkma. Ben oradan alırım. Boşu boşuna niye 1,40 Tl veresin? Müsrüflük. :)

günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler, iyi dersler.:D

mecidiyeköyde sabah serini var hava kapalı ama zaman zaman güneş açıyor.tur için ortam uygun sabah işe gelirken buradan geçen bisikletçi arkadaşlardan bir ikisini gördüm.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeee

@umicek

tamam bu fikir güzel,ön hazırlıklarımız yaparız ;)
mangal -volkan ağada var
ızgara -volkan ağada var
kömürü -yoldan alırız
yiyecekler ve içeçekler duruma göre yoldan yada önceden :lick3: :lick3: :crazy292:

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri