Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
günaydın avrupalı pedalşör kardeşlerim gününüz iyi ve güzel mesailer dilerim.:D

mecidiyeköyde hava güzel sayılır soğuk-yağış yok öğlen güneş açmasını bekliyorum. çarşamba için güzel bir gün tur için şartlar uygundur.

Scudo
pazar günü yapılcak olan kaşkar antreman yarışlarına katılalım arkadaşlar, destek amaçlı orada bulunalım keyif alalım ve bol bol fotoğraf çekelim.:D

@ayhan248

Tabii ki orada olacaksınız Ayhan abi. Desteksiz olmuyor. 3. turda bırakıyoruz yoksa :eek: :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
avrupa yakası

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeee ;)

canım acayip yumurtalı sucuk çekti sabah sabah :lick3:

tünaydın millet
ne o belgrad pek yaramadı galiba ?
ben dedim size yavas gidin bana uyun öle basıp basıp giderseniz hasta da olursunuz her tarafınızda ağrır
:)

Şimdi karar Verelim Pazar ne yapıyoruz ??

Belgrad Diyosanız Babamı Kandırıyım Götürsün Beni Dönüşü Sizle Yaparım

Haşim Abi ?

Napıyoz pazar Belgrad'diyosanız Fotolarınızı Gelirsem Ben çekerim :D

Günün menüsü:
NANELİ BULGUR ÇORBA, FIR.PİLİÇ BAGET • KEKİKLİ HİNDİ TANDIR • ERİŞTE KAVURMA • ŞEHRİYELİ PİLAV • Z.Y TAZE FASULYE • ÇILBIR • TATLI BÜFESİ • SALATA BÜFESİ • YOĞURT,CACIK • MEYVE

afiyet olsun :)

• Beğen
Durun bakıyım size bir sürprizim olabilir belgrad için,
söz vermeyeyim şimdilik,
çünkü daha kesin değil. :)

@Sefa Yıldız

Pazar yarışa gidiyoruz Sefa, sizler de geliyorsunuz. Hepiniz. :045:

@Levent_K

Sürpriz? Araba? Araç ? Oleey ! Artık yarışlara giderken bizim de aracımız olacak. :rolleyes: :D

levent seni bekliyoruz şimdiden, yine konuşuruz.

pazar belgrat destek turu için ayrıyetten liste yapacağız.yavaş ve geze geze diyorsak mertin ekibiyle buluşuruz öylede olur.düşünelim.

Pazar gübü Belgrad Ormanı yine tarihi günlerinden birini yaşayacak.

Hafta sonu kimseye söz vermeyin, ve gelmemezlik etmeyin.

Yoksa, üzülürsünüz. ;) :D

@Nedret Günaydın

Açılış beklenir.. Epeğidir yapmıyorsun. Özlemişsindir. :)

Avrupa Yakası Pedal Grubu™ Çarşamba Akşamı Keyfi

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

etkinlikte kaptanımız iş durumu netleşirse aramızda olup tulumba tatlılarını löpleteceğiz.

etkinlik konusu: Alanya yarışında yaşanan kaza ile ilgili durum değerlendirmesi yapılıp pazar günü belgrat ulaşım planı yapılacak.

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 04.02.2009 Çarşamba akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallerinde olacak :D

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca KASK ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim.

kaptan listeyi yapmaya başlayalım derim.

@ayhan248

04.02.2009 Çarşamba Akşamı Sahil Turmuz

1-Nedret (iş durumunu ayarlıyabilirse tatlı ile gelecek)
2-Ayhan248
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

• Beğen
Durum