Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Haşim Okyay

haşimmmmmm :boese153: adamım doktorun ayağına geldi :D

akşama gelede seni hamam götüreyim sıcak su heryerini açar :D :D masajcı ökkeş :eek: ağbi var garanti veririm sana seni iyi eder :D :boese153:

Scudo
@tanerxc500

Vallahi ne güzel olurdu abi ya. Benim buradaki adamlarım beygir gibiler, ama işi bilmiyorlar işte. :)

@AYTEKİN ERZAN

Hehe, bisikletimin üzerinde daha Belgrad çamurları duruyor abi. El atamadım henüz temizlemek için. Onları kullanırız. Yalnız, sucuklar yine Belgrad da mı pişmiş olacak, yoksa evde yapsam da aynı randımanı alabilirmiyim abi? Nihayetinde bize lazım olan sucuğun yağı demi. Fark eder mi ?

Ehüehe ! :)

@Nedret Günaydın

Hehe, Masajcı Ökkeş ? Yok abi ya, biz doğal yöntemler ile halledeceğiz bu ağrı meselesini. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Haşim Abi Sana Masaj Yaparım Ama Çaylar Senden ?

Rahatlamassan zaten sen beni orda Döversin öyle Rahatlarsın :D

günaydın avrupa pedalşörler gününüz aydın olsun. bu arada haşimcim geçmiş olsun, kendine iyi bak çarşambaya iyileş hayırlı mesailer.:D

mecidiyeköyde hava ıslak, çişildeyen yağmur var. hava serin

tünaydın millet
pazar günü belgrad olacakmı acep ? :)

haşim sen gel beraber bi hamam yapalım bide tellak buluruz ohhhhh
:):):)

@umicek

Olacak abi. Ama mangal için değil, Kaçkar ın yarışı var. ;) Fakat, sizler de geliyorsunuz bu pazar. Siz mangalınızı yaparsınız, biz de yarışımızı koşarız. ;)

@umicek

Hehe, gece 24:00 ye kadar açık olan bi hamam bulursan, gelebilirim abi :rolleyes: :)

Nedret'in meşhur Ökkeş'ini de alırız. :eek:

Bu arada, Nedret Çarşamba akşamı tulumba tatlısı ısmarlayacakmış, bilginize ;) :lick3: :D

Biri tatlı mı dedi ?? :cheer: :003: :smily143: :lick3: :lick3:

tulumba tatlısı yeriz,her zamanki yerden yeşilköy'den alırız orada güzel yapılıyor.

yalnız işlerim çok sarpa sarıyor,sinirler çok gergin herkeste,durumlar vahim açıkçası.

söz vermiyorum ama gelmeye çalışırım,zaten 3 haftadır bisiklete elimi sürmedim bu haftada binmezsem 1 ay olacak.

ama iş meselesi gerçekten çanımı sıktığından pedal basmak istemiyorum.
geçim derdi hayatın gerçekleri daha ağır basıyor.

@Nedret Günaydın

O zaman hiç birimiz pedal basmayalım Nedret, hepimizin var geçim derdi öyle değil mi?

Bisiklete ne için biniyoruz? Biraz da olsa o sıkıntıları unutabilmek için tabii ki.

Bisikletin üzerinde iken, ne dertlerim ne de sıkıntılarım gelir aklıma. Sadece yoluma bakarım.

Eğer Çarşamba olmaz ise, Cuma kesin geliyorsun.

Gerçi, söyleyene bakın hele. Benim de ne Çarşamba ne de Cuma gelebileceğim kesin değil.

Sıkma sen canını, hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun.

bana belgrad yaramadı her yanım agrıyor nezle oldum salya sumuk böööö :eek:

hafta sonu gidi mangalmı yaparsınız parkurda termi atarsnız bilmem ben gelmiyorum ...

@Nedret Günaydın

nedret hoca haşimin dediği gibi herkes aynı durumda bizdede bi çok arkadaşım ücretsiz izine gönderildi kalanların maaşları yarıya düştü ve yemek yok bilmem ne
yani git gel boğaz tokluğuna ama bunun peal basmayı engeleyici bir yönü olacağını düşünmüyorum bendehaşim kardeşim gibi bilakis daha uzun ve daha sert basıyorum bu durumlrın içinde çaresiz kalmanın acısını pedaldan çıkarıyorum yani değerli dostlar bu sıkıntılı günlerimizi pedal sayesinde eğlenceye dönüştürelim diyorum ben
çarşamba talıları alın gelin floryaya biz orda olacağız biraz gır gır biraz şamata iyi gelir bu krizde hadi görüşürüz

Günaydın Avrupa Yakası

İyi günler herkese

Akşama hava umarım iyi olur, meteoroloji kuvvetli lodos diyor, hadi hayırlısı:D

Liste açılışı beklenir.

Günaydın AYPG.:)
Yarın sınavım var. Eğerki bugün yeterli derecede çalışabilirsem, akşama da hava güzel olursa Florya'da görüşürüz.:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri