Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim.
Bizim gruptan Kuaför kuzenlerden yani Volkan Ve Serkanı hatırladınız sanıyorum. Bugün akşam SERKAN ın babası BY Pass ameliyatı olacakmış ameliyat ta kullanılmak üzere acil B GRUBU RH POZİTİF KANA ihtiyaçları varmış,sizlerden ve çevrenizdekilerden B GRUBU RH + kan verebilcek olanlar bizim VOLKAN ile irtibata geçerlerse A.Y.P.G. adına kendilerine çok minnettar oluruz.İRTİBAT için VOLKANIN CEP TELEFONU:0543 906 36 47.Herkese sağlıklı iyi günler diler,ayrıca serkan kardeşimizin babasınada geçmiş olsun,allah yardımcısı olsun dileklerimi iletirim.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
@nighteagle1

arkadaşlar geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin Süleyman abi
kanımız uymuyor ama yardımcı olabileciğimiz başka bir konu olursa
bildir lütfen

saol ümitcim ,benimde A pozitif gerekirse hemen gelip veririm dedim,ama ameliyatta taze kana ihtiyaç varmış, olmaz abi dediler,biz duyurumuzu yapalım da ,hiç belli olmaz biyerlerden bişeyler çıkar inş.

Selam Avrupa :)
Ameliyat olacak kişiye geçmiş olsun şimdiden.

Soru şu, Koray dün kaç kere düştü :p

Bildiğim kadarıyla düşmedi. Ama ben çok artistik bir düşüş yaptım:D ve sonuç olarak ayakbileklerime kadar çamur ve sol eldivenim balçığa girdi:D :D

@fatihgüven

Çok şükür bu turda düşmedim Fatih. :p :D

Nazara geldik diye acemi yaptın sende bizi :D

merhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalım üzülerek pazar günü aranızda olamadım ama resimlerden anlaşıldığı gibi çok eğlenmişiniz.cumartesi sabah turda ben de midemi üşütmüştüm. ben bu gün iyiyim. :D

mecidiyeköyde hava güzel zaman zaman güneşli yağışyok ama hafif soğuk tur için güzel bir gün sayılır.

olivıum kartalı:cool:

serkan kardeşimizin babası bu akşam baybas amaliyatı olması nedenizle büyük geçmiş olsun dileklerimizi sunar,allah yardımcısı olsun.umarım kan ihtiyaçlarını
sağlamışlardır.

serkan başarılı bir ameliyatla baban sağlığına kavuşacak ve hayatına sizlerle sevdikleri ile birlikte geçirecektir.

dualarım senin ailen için,şimdiden geçmiş olsun.

uyuyan avrupa yakası mangal düşkünü boğaz amaçlı pedal basıp sağlıklı beslenen gençlik :D
hadi silkelenin yaw ;) yokmu anlatacak bir şeyiniz?

hoşgeldin kaptan, aramıza döndün artık. :D

İyi geceler AYPG.:)
Bütünlemelerden dolayı bi türlü rahata eremedim.:(
Turun ağrıları ve acıları hala devam ediyor.:D Ama herşeye değerdi o tur.:)
Kaçkar yarışı için bir planımız var mı acaba?:bilmiom:

Günaydın Avrupa Yakası

İyi günler, iyi çalışmalar herkese.

Alper kaçkar yarışına gideriz, isteyen yarışır hava iyi olsunda

Günaydın dostlar. Acaip yorgunum, feci şekilde de belim ağrıyor. Aranızda masaj yapmasından anlayan kim var? :)

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Günaydın Millet!

Haşim,yakınımda olsaydın güzel bir kütürdetirdim seni be arkadaşım:)

@Haşim Okyay

haşimciiimm
bak sana bi tüyo vereyim belin için
bir kaba biraz belgrad çamuru koyuyosun birazda közde bişirilmiş sucuktan eryen yağları ekliyosun bunları aynı kapta karıştırıp belinin ağrıyan bölgesine yayarak sürüp öyle yatıyosun sabaha belgrad ta yarış koşabilecek kadar sağlıklı uyanıyosun tamam mı canım bunu uygula yine iyileşemezsen gel çarşamba floryaya başka bi uygulama yaparız sana canım geçmiş olsun

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri