Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bu turu anlamanız için yaşamanız lazım.. :D İnşallah herkes evine sağ salim varmıştır.. :)

Scudo
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 2009'un puanlı ilk bisiklet yarışının son gününde kriteryum (şehir için yarışı) müsabakalarında dengesini kaybeden yarışçılar çarpıştı.

Kazada başını kaldırıma çarpan Antalya Gençlikspor Kulübü sporcusu 19 yaşındaki Yusuf Ezirgan ağır, bir bisikletçi de hafif yaralandı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından Alanya'da düzenlenen 2009 Kulüplerarası ilk puanlı yol yarışının son gününde gerçekleştirilen kriteryum müsabakası, sabah saatlerinde verilen startla başladı. Yarışçılar grup halinde Atatürk Caddesi üzerinde ilerlerken bisikletçilerden biri dengesini kaybederek düştü. Arkadan gelen sporcular duramayınca bisikletçiler zincirleme kaza yaptı.
Kazada başını kaldırıma çarpan Antalya Gençlikspor Kulübü sporcusu Yusuf Ezirgan ağır, Brissa takımı oyuncusu Kazakistan uyruklu Bahtiyar Mamirov ise hafif şekilde yaralandı. Özel Alanya Can Hastanesi'ne götürülen Ezirgan'ın bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Mamurov'un durumunun ise iyi olduğu kaydedildi.

Süper bir turdu . Kaçıranlar ve gelemeyenler adına üzüldüm. :D Benimde her yerim ağrıyor. :( En çok koyanda eve yorgun argın gelip bisikleti temizlemekti. Gelen tüm arkadaşlara teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
hepinize teşekkürler arkadaşlar
benimde bacaklarım ve totom ağrıyor
alışana kadar biraz zaman gerekecek :)

• Beğen
güzel bir Belgrad gezimizi daha geride bıraktık:)katılan tüm A.Y.P.G na teşekkürler.ayaklarınıza saglık.eeee katılamayan arkadaşlar adınada üzüldügümü söylemeden edemicem.sonraki gezilerimizde görüşmek üzere dostlar.
temucum resimlerdeharikaa ellerine saglık:)

• Beğen
Süperdi süper :) hepinizin ayaklarına sağlık. Bi sonraki geziyi bekliyoruz artıık:D:D Temu resimler için ayrıca teşekkürler;)

• Beğen
Günaydın Avrupa Yakası

Dünün yorgunluğu hala üzerimde çoooook güzel bir gezi oldu:D Katılan herkese Teşekkürler.

Gününüz aydın, haftanız bol kazançlı ve stressiz ola Avrupa Yakası.

Pazar günü için de hepinize teşekkürler. 6 aydır bisiklet sürmemesine rağmen, 100 km. yi deviren Ümit abimize de ayrıca teşekkürler. :)

Fotoğraflar için gösterdiğin çabalardan ötürü de sana teşekkürler Temu. :)

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeee ;)

sağlık sıhhat neşe ve aşk dolu bir haftaya yelken açarken strestsiz bir pazartesi sendromu diliyorum herkesçiklereeeeeee :)

hepinizi çok özlemişim
ne bir şişe votka
ne bir kadeh şarap
nede sınırsız eğlence dolu gece hayatı yerinizi kapatamadı :eek: yokluğunuzu hissettirdi :D

şimdi çok yoğunum işler beni bekliyor :( ama haberiniz olsun dünya piyasasıda sallantıda hiç iç açıcı değil durumlar. :ci:

@Nedret Günaydın

Kaptanımız gelmiş nihayet, hoşgelmiş. Allah kolaylık versin abicim, sen de özlettin kendini. Neler neler kaçırdın bir bilsen. :rolleyes: :)

Pazar günü Fatih-Sarıyer-Garipçe antremanına çıkmıştık. Dönüşte bir baktım ki bizim Avrupa Yakası Ben, Yeğenim ve Kardeşim döndük turunuza bir süre iştirak ettik, siz Belgrata gireceğiniz için bizim yol bisikletleri orada problem yaşağacağından geri döndük. Umarım turunuz eğlenceli geçmiştir. Bizde sizde ayrılıp eve döndük zaten :):):)

günaydin arkadaşlar
bisikletimi özlemişim ama uzun süre ayrı kaldığımız için bana çok kızmış
acısını çıkardı iş yerinde hiç koltuğa oturasım yok .... :)

temuçin fotogralar için teşekkürler süper olmuş
ama benim bahçeköy çıkışında bisiklet üstünde olmam lazımdı yanında değil
o foto ne öyle bakayım:boese157: :D
senin bacağın nasıl oldu yola nasıl devam ettin ?

• Beğen
Günaydınlar Avrupa Yakası !..

Hoş Geldin Kaptan...

Belgrad turunuz Çok Güzel Geçmiş Ayaklarınıza Sağlık..

Bacağım iyi Ümit abi zaten bakırköyden sonra hiç zorlamadım sallana sallana gittim. Hiç ağrım kalmadı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri