Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
sefaya katılıyorum cuma mangal yapalım arkadaşlar 2009 yılının ilk mangalı olsun hayırlara vesile olsun, pedal kardeşliği adına

olivıum kartalı:cool:

Scudo
@ayhan248

Mangal mı? Bir çardak bulun yapalım abi hiç sorun değil ;) :)

Bu havada da ne gider ama ha :lick3: :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
aslında Çardagada Gerek yok Florya Taraflarında Park Var olursa anca orda olur. Hem mangala karısmıyolar :D
Haşim abi mekan; istasyonun sag tarafındakı bufenın park alanı

@Sefa Yıldız

Olur mu Sefa, nasıl çardağa gerek yok. O zaman kardanadam yapmaya da gerek yok :D Eğer hava yağışsız olursa orada yaparız, ama bize deniz manzarası lazım.

Mangal + deniz + fanta + muhabbet ;) :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
haşim-ramazan merhaba alt-üst yağmurluk için link verecem oradan ben temin ettim.kamuflaj olarak getirtim.

(link)

@Haşim Okyay

:D:D:D Olmazsa olmazlar Zaten Abiy :D

Ama Yinede mekan Bakmamız lazım denızın dıbınde bıde o havada nasıl oolur sen bılırsın :D mangalı yakana kadar kardan adam oluruz heralde. Hem Az kişi Gelir:p Mangala Ortak Az olur:p :D HEHE

günaydın avrupa yakası pedal grubu yeni yılınızı kutlarden, aileniyle ve sevdiklerinizle en iyi şekilde geçirmenizi temenli ederim. :D

nice nice yeni yıllara temenli eder 2009 yılının herkeze hayırlı geçmesini dilerim.

olivıum kartalı:cool:

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Günaydın Avrupa Yakası

2008'in son gününden selamlar. 2009 yılı tüm sevdiklerinizle sağlıklı mutlu ve birliktelik içinde geçmesini temenni ediyorum

Evet dostlar, bir yıl daha yaşlandık, 365 gün daha gitti ömrümüzden :D

Yeni yılınızı kutlar, 2009 yılının sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu geçmesini dilerim.

Yeni yılınız kutlu olsun Avrupa Yakası ! :D

@temu90

Hehe, 1 günden kurtarayım dedim kendimizi. 1 gün 1 gündür Temu :eek: :D

Yav ne kadar ünlü bir kaptanımız Var Google'ye Görsellerden Avrupa Yakası Bisiklet Grubu Yazın 2-3 Sayfada Kocamana :p Nedret Abeyin Resmi çıkıyor :eek: :eek: :eek: :eek:

bak bak bak google'de neler neler Varmış bura nere Acaba ?

(link)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri