Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
bütün A.Y.P.G na hayırlı akşamlar:)
birader kolay gelsin. nedir bu çalışma aşkı yaa:D
uludag tırmanışta lastiklere zincir,takoz,çekme halatı vs.bulunduralım:D:D:D
trafik işaret ve işaretçilerine uyalım:Dinşallah kazasız belasız gidip dönelim hep beraber dostlar.
o günü sabırsızlıkla bekliyorum:)
bu arada süleyman abiyi gören varmı.nooldu bu adama sesi solugu çıkmıyo hiç.
süleyman abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

@R.Okyay

Sağolasın. Ne aşkı birader ya, aşktan daha derin duygular besliyorum ben yaptığım işe :boese157: :boese157:

:D

Haşim ABi hala Çalısıyomusun Bu nasıl bir iş aşkıdır yahu yeter :D:D:D
Paraları bırıktırıp yol bısıkletımı alcanda haberımız mı yok :p:D

@Sefa Yıldız

Hehe, ne para biriktirmesi Sefa. Para elimize geçiyor, şöyle derin bir nefes alıyoruz. Nefesi bi veriyoruz ki, bi bakmışız ki ne elde kalmış ne de avuçta :)

Uyumayın uleeeeeyn ! Bakın bu saat oldu çalışıyoruz daha.

Hadi çıkın dışarıya da kar topu oynayalım :D

Arkadaşlar,uludağ tırmanışı için size bir tiyo vereyim:D

Kabloları birbirine bağlamak için kullandığımız cırtlar var ya:)
Onların en büyük boyundan lastiklere 5-10 cm ara ile kayıt atarsak bir nevi zincir görevi görür.Özellikle arka tekerde çekişi arttıracağı gibi ön tekerde de frenajı arttırır gibi geliyor.Tabi düz yolda da emniyetli sürüş için yanınızda yan keski veya çakı taşımak lazım ki hemen sökebilesiniz:)Ayarlayabilsemde keşke bende sizinle gelebilsem;)

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
@Koray Karaman

hehe Koray da Üstadı severmiş haberimiz yok yada ben öyle anladım:D link atıyım mı Koray:ci:

@R.Okyay

ramocum merhaba kardeşim :) ,ben çok iyiyim de havalar berbat baksana ,tam çıkalım diyorum,hava yağışlı oluyor,benimde gözüm kesmiyor :) yağmurdan busene baya nasibimi aldım zira:D ama forumu akşamları takip ediyorum,merak etme , en kısa zaman da görüşmek üzere

Bu arada hepinizi gözlerinden öper,:) yeni yılılnızı kutlarım,
Hep birlikte , kazasız belasız,sağlık sıhhat dolu nice yıllar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Gününüz aydın ola Avrupa Yakası dostları. Masama güneş vuruyor, aman aldanmayın ha ;) :)

"avrupa yakası"

dostlarım günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeee ;)

ben birazdan yurt dışına gitmek için araca bineceğim,yollar kar kış umarım bir aksilik olmadan gider gelirizzzz ;)

herkese iyi bir yılın başlangıcı olması adına mutlu noeller diyerekten
hepinizi çok çok öpüyorum,hafta sonu görüşmek üzere muck muck (haşime yok) :)

Günaydın Avrupa Yakası

karlı bir istanbul sabahına uyandık . İyi Yolculuklar Nedret abi

günaydın avrupalı doslar, :D

mecidiyeköyde hava keskin soğuk hafif tipi şeklinde kar aralıklarla devam etmekte, gününüz güzel geçsin.

ayrıca; nedret sana hayırlı yolculuklar diler, yeni yılı en iyi şekilde geçirmeni temenli ederim.kendine iyi bak..

olivıum kartalı:cool:

Kazasız belasız yolculuklar dilerim. AYPG grubu, bisiklet aşkınıza hayran kaldım, ben kar ve yağmur olduğu zaman çıkmıyorum. Bir keresinde yol bisikleti grubunda iken çamur adam olmuştum o günden sonra çıkmamaya karar verdim. :):):):)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@Nedret Günaydın

Hayırlı yolculuklar Nedret kardeşim, Allah`a emanetsin.

Havaya kar yağıyor arkadaşlar :D Eğer bu şekilde yağmaya devam ederse Cuma akşamı kendimize yeni bir arkadaş bulduk demektir. Kim o? Kardanadam :rolleyes: :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
arkadaşlar yeni yılınızı kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim..şimdiden...sizlerin yanında olamasamda buradan takip etmeye çalışıyorum.malum havalar soğuk...ben kaldıramıyorum böyle havalarda hemen hasta oluyorum..görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Hayırlı yolculuklar Nedret Abi Sağl Sağlim Gidip Dönmen Dileğiyle ..
çarşamba yada cuma Bir tur yapsak İyi olcak Aslında :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri