bütün A.Y.P.G na hayırlı akşamlar
birader kolay gelsin. nedir bu çalışma aşkı yaa
uludag tırmanışta lastiklere zincir,takoz,çekme halatı vs.bulunduralım
trafik işaret ve işaretçilerine uyalıminşallah kazasız belasız gidip dönelim hep beraber dostlar.
o günü sabırsızlıkla bekliyorum
bu arada süleyman abiyi gören varmı.nooldu bu adama sesi solugu çıkmıyo hiç.
süleyman abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Hehe, ne para biriktirmesi Sefa. Para elimize geçiyor, şöyle derin bir nefes alıyoruz. Nefesi bi veriyoruz ki, bi bakmışız ki ne elde kalmış ne de avuçta
Uyumayın uleeeeeyn ! Bakın bu saat oldu çalışıyoruz daha.
Arkadaşlar,uludağ tırmanışı için size bir tiyo vereyim
Kabloları birbirine bağlamak için kullandığımız cırtlar var ya
Onların en büyük boyundan lastiklere 5-10 cm ara ile kayıt atarsak bir nevi zincir görevi görür.Özellikle arka tekerde çekişi arttıracağı gibi ön tekerde de frenajı arttırır gibi geliyor.Tabi düz yolda da emniyetli sürüş için yanınızda yan keski veya çakı taşımak lazım ki hemen sökebilesinizAyarlayabilsemde keşke bende sizinle gelebilsem
ramocum merhaba kardeşim ,ben çok iyiyim de havalar berbat baksana ,tam çıkalım diyorum,hava yağışlı oluyor,benimde gözüm kesmiyor yağmurdan busene baya nasibimi aldım zira ama forumu akşamları takip ediyorum,merak etme , en kısa zaman da görüşmek üzere
Bu arada hepinizi gözlerinden öper, yeni yılılnızı kutlarım,
Hep birlikte , kazasız belasız,sağlık sıhhat dolu nice yıllar dilerim.
Kazasız belasız yolculuklar dilerim. AYPG grubu, bisiklet aşkınıza hayran kaldım, ben kar ve yağmur olduğu zaman çıkmıyorum. Bir keresinde yol bisikleti grubunda iken çamur adam olmuştum o günden sonra çıkmamaya karar verdim.
Havaya kar yağıyor arkadaşlar Eğer bu şekilde yağmaya devam ederse Cuma akşamı kendimize yeni bir arkadaş bulduk demektir. Kim o? Kardanadam :rolleyes:
arkadaşlar yeni yılınızı kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim..şimdiden...sizlerin yanında olamasamda buradan takip etmeye çalışıyorum.malum havalar soğuk...ben kaldıramıyorum böyle havalarda hemen hasta oluyorum..görüşmek üzere...