Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Koca süleymaniyede Bi benim dükkan Açık bide KuruFasulyeciler Yav kafayı Yiycem :mad:

Scudo
@ayhan248

hayırlı olsun ayhan abi:)sitede ürünle ilgili yeterli bir açıklama yapılmamış.
nasıl memnunmusun kullanışlımı?deneme şansın oldumu hiç.
su geçirmezlik özelligi vs.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Uyumayın uleeeeyn ! :045: Bu ne sessizliktir böyle, yata yata bi hal oldunuz ha.

Bu saat oldu hala çalışıyoruz biz. Daha da buradayız :mad:

@VOLKANRR

Seni seviyorum Volkan abi ;) :)

Hadi ben kaçtım, cümleten hayırlı akşamlar dostlar..

günaydın avrupalı pedalşör kardeşliği.tüm site sakinlerinin 2009 yılı hayırlı,iyi,güzel ve sağlıklı geçmesini temenli ederim.

mecidiyeköyde hava açık kuru ayaz var cuma akşamki tur için şartlar normal malgala açık bir gün hayırlı işler iyi gün dostlar.

olivıum kartalı:cool:

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Uyumayın uleeeyn ! :045: Bugün Cuma, kimsenin tur yapmaya niyeti yokmudur nedir?

@Haşim Okyay

Turun İçine Mangal Cümlesi Koysan Haşim Abi nasıl Olur ?İlgi Ve Dikkat çeker mi ? Sence ?

2009 ilk turu bu cuma akşamı olsun arkadaşlar . liste için hadi bakalım haşimcim oluşturmaya başla. :ci:

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 02 Ocak 2009

Hava durumuna gelince, parçalı bulutlu 6°C dolaylarında olacak.

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

volkan hocam akşam senide bekliyoruz.

temu nerelerdesin, bizim emaneti aldınmı.

temu bu linkte olduğu gibi en baştaki KAR MASKESİ

(link)

senden haber bekliyorum.

@mustiysl

Ayıpsın abi, çayın lafımı olur.

Hele ben şu mesaiye kalma durumumu bi çözeyim de. Gerisi mesele değil :)

• Beğen
Tepkiler: MUSTİYSL
selam avrupa yakası haydi akşam tura herkes toplansın da güzel olsun:)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri